Курячі шийки в сметані в мультиварці
Курячі шийки не настільки популярні, як решта курячої тушки, але економна господиня обов’язково пустить їх у справу і приготує смачну, апетитну та ситну страву. Пропонована страва готується в мультиварці, причому без особливих турбот.
Мінімум якісних продуктів та максимум вільного часу, протягом якого можна зайнятися іншими справами. Мультиварка все зробить сама і повідомить вас про закінчення приготування. Переконайтеся, що курячі шийки у сметанно-цибульному соусі – це делікатесне блюдо!
Продукти:
- Шийки курячі – 400 г
- Сметана 20% жирності – 400 г
- Цибуля ріпчаста – 150 г
- Вода – 200 мл
- Кріп (зелень) – 0,5 пучка
- Приправа універсальна з овочами – до смаку
- Сіль за смаком
Курячі шийки в сметані, рецепт в мультиварці з покроковими фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Шийки очистити від плівок, добре вимити та розрізати кожну поперек на три частини.
Цибулини очистити та дрібно нарізати.
Сметану викласти в миску, додати воду, всипати приправу та сіль. Якщо приправа містить сіль, то підсолювати сметану потрібно дуже обережно, пробуючи смак.
Соус перемішати.
У чашу мультиварки (у мене PHILIPS HD3036) викласти підготовлені шийки та цибулю.
Залити шийки з цибулею приготованим сметанним соусом і перемішати.
Вставити чашу в корпус мультиварки, закрити кришкою, кнопкою Меню вибрати програму Тушкування, встановити час на 1 годину і натиснути на кнопку Старт. Готувати до звукового сигналу закінчення програми.
При подачі страву посипати подрібненою зеленню кропу.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!