Чудова піца з фаршу! Краще чебуреків та гарячих бутербродів
М’ясна піца готується досить просто і швидко з доступних продуктів, виходить дуже ситною та смачною навіть у холодному вигляді. Для її приготування не потрібно готувати тісто, що робить випічку не такою калорійною.
Піца з фаршем, помідорами та сиром за рецептом з фото підійде до обіду або вечері як ситне доповнення до основного прийому їжі. Піца смачна, навіть коли повністю охолоне. Читайте рецепт та радуйте своїх рідних ситними стравами.
Основа:
- Свинина 350 г
- Часник 3-4 зубки
- Цибуля шалот 100 г
- Гірчиця 1 ч. л.
- Італійські трави 1 ч. л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Начинка:
- Кетчуп 70 г
- Солоні огірки 150 г
- Помідори 150 г
- Сир твердий 100 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Олія рослинна 1 ч.л.
Готуємо м’ясну піцу з фаршу, рецепт з фото покроково
Кількість порцій: 4
Для приготування м’ясної основи використовуйте будь-яке м’ясо: курку, яловичину, свинину, індичату. Добре сполосніть холодною водою та обсушіть серветкою від зайвої вологи. Якщо багато жиру, обріжте його. Очистіть і промийте цибулю шалот і часникові зубчики. Цибуля підійде будь-якого сорту.
Підготовлені продукти пропустіть через м’ясорубку або пробийте в блендері до фаршу.
До подрібненого м’яса додайте яйце, гірчицю, італійські трави, сіль та мелений перець. Добре перемішайте та відбийте. Накрийте плівкою або кришкою і відправте в прохолодне місце на 25-30 хвилин. Спеції можете підібрати на свій смак. Гірчиця підійде гостра, солодка чи зерниста.
Форму для запікання або лист застелите пергаментним папером. Змастіть олією. Викладіть фарш і розподіліть лопаткою в круглий пласт діаметром 18-20 см. Висота м’ясної основи не більше 1 см. Заздалегідь розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте основу в гарячій духовці 15-20 хвилин. За цей час м’ясний шар добре схопиться і пропечеться.
Дістаньте з духовки і змастіть кетчупом чи томатним соусом або пастою.
Солоні огірочки наріжте тонкими кільцями. Розподіліть на м’ясний пласт.
Помідори промийте та обсушіть рушником. Наріжте кільцями. Розподіліть на шар огірків у хаотичному порядку. Трохи приправте меленим перцем і, за потреби, сіллю.
Твердий сир подрібніть на середній тертці. Присипте всі інгредієнти натертим сиром. Поставте в гарячу духовку на 15-20 хвилин.
М’ясна піца з помідорами та сиром готова.
Трохи остудити і, за бажанням, прикрасити свіжою зеленню. Подавайте до столу, нарізавши порційні шматочки. Смачного!
Тетяна
Ого який цікавий рецепт. Ніколи не думала, що можна замінити тісто фаршем. Обов’язково приготую для своєї родини найближчими вихідними.
Любомир
Дуже сподобався рецепт піци,ніколи не думав що можна зробити піцу з фаршу.Це дуже смачно,всім рекомендую!