Меню

Пiца 30.11.2022

Чудова піца з фаршу! Краще чебуреків та гарячих бутербродів

М’ясна піца готується досить просто і швидко з доступних продуктів, виходить дуже ситною та смачною навіть у холодному вигляді. Для її приготування не потрібно готувати тісто, що робить випічку не такою калорійною.

Піца з фаршем, помідорами та сиром за рецептом з фото підійде до обіду або вечері як ситне доповнення до основного прийому їжі. Піца смачна, навіть коли повністю охолоне. Читайте рецепт та радуйте своїх рідних ситними стравами.

Основа:

  • Свинина 350 г
  • Часник 3-4 зубки
  • Цибуля шалот 100 г
  • Гірчиця 1 ч. л.
  • Італійські трави 1 ч. л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Начинка:

  • Кетчуп 70 г
  • Солоні огірки 150 г
  • Помідори 150 г
  • Сир твердий 100 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна 1 ч.л.

Готуємо м’ясну піцу з фаршу, рецепт з фото покроково

Кількість порцій: 4

свинина

Для приготування м’ясної основи використовуйте будь-яке м’ясо: курку, яловичину, свинину, індичату. Добре сполосніть холодною водою та обсушіть серветкою від зайвої вологи. Якщо багато жиру, обріжте його. Очистіть і промийте цибулю шалот і часникові зубчики. Цибуля підійде будь-якого сорту.

свинина

 

Підготовлені продукти пропустіть через м’ясорубку або пробийте в блендері до фаршу.

фарш

До подрібненого м’яса додайте яйце, гірчицю, італійські трави, сіль та мелений перець. Добре перемішайте та відбийте. Накрийте плівкою або кришкою і відправте в прохолодне місце на 25-30 хвилин. Спеції можете підібрати на свій смак. Гірчиця підійде гостра, солодка чи зерниста.

заправити фарш

Форму для запікання або лист застелите пергаментним папером. Змастіть олією. Викладіть фарш і розподіліть лопаткою в круглий пласт діаметром 18-20 см. Висота м’ясної основи не більше 1 см. Заздалегідь розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте основу в гарячій духовці 15-20 хвилин. За цей час м’ясний шар добре схопиться і пропечеться.

основа піци

Дістаньте з духовки і змастіть кетчупом чи томатним соусом або пастою.

змастити соусом

Солоні огірочки наріжте тонкими кільцями. Розподіліть на м’ясний пласт.

огірки солоні

Помідори промийте та обсушіть рушником. Наріжте кільцями. Розподіліть на шар огірків у хаотичному порядку. Трохи приправте меленим перцем і, за потреби, сіллю.

шар помідорів

Твердий сир подрібніть на середній тертці. Присипте всі інгредієнти натертим сиром. Поставте в гарячу духовку на 15-20 хвилин.

сир

М’ясна піца з помідорами та сиром готова.

М'ясна піца з помідорами та сиром

Трохи остудити і, за бажанням, прикрасити свіжою зеленню. Подавайте до столу, нарізавши порційні шматочки. Смачного!

Коментарі до статті: 2
  1. Тетяна

    Ого який цікавий рецепт. Ніколи не думала, що можна замінити тісто фаршем. Обов’язково приготую для своєї родини найближчими вихідними.

    Ответить
  2. Любомир

    Дуже сподобався рецепт піци,ніколи не думав що можна зробити піцу з фаршу.Це дуже смачно,всім рекомендую!

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons