Рибно-картопляні котлети дуже смачні, для вечері краще не придумаєш
Сьогодні я вирішила випробувати новий рецепт оригінальних котлет, які приготувала для своїх близьких на вечерю. Раніше я готувала рибні котлети з картопляним пюре, але цього разу замість нього взяла сиру терту картоплю. На диво, страва сподобалася всім, причому ніхто навіть і не здогадався, що ці котлети наполовину складаються із сирої картоплі. На смак він, до речі, навіть не відчувався. На гарнір я приготувала простий овочевий салат. Усі залишилися задоволені.
Рибно-картопляні котлети
- Філе рибне – 300 г
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Мускатний горіх мелений — за смаком
- Сухарі мелені – за потребою
- Олія — за потребою
- Сіль за смаком
Рибно-картопляні котлети на сковороді, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Рибне філе швидко обмити, щоб воно не встигло насититися водою, обсушити та нарізати шматочками.
Цибулину очистити та розрізати на 4 частини.
Рибу та цибулю пропустити через дрібні грати м’ясорубки.
Картоплю вимити, очистити, натерти на дрібній тертці, зайву рідину віджати.
До фаршу додати терту картоплю, сіль, яйце та мускатний горіх.
Все добре вимішати.
З приготовленої маси сформувати котлети і запанувати їх в сухарях.
Смажити котлети на олії з двох сторін до підрум’янювання.
При подачі можна полити котлети розтопленим вершковим маслом.
Олексій
Цей рецепт я збережу собі. У моеї бабусі незабаром день народження, і ми з моею дружиною приготуемо їй ці коклетки.) Вона обожнюе коклетки, а це новій рецепт. Дуже сподіваюся що їй сподобается! Дякую за рецепт!)