Найсмачніші котлети з капусти та м’яса, простий рецепт
Начебто нічого особливого: ви берете звичайні продукти і жодних складних маніпуляцій з ними не робите. А разом з тим, які смачні котлети в результаті виходять! Я приготувала їх з курячим філе, але можна взяти і будь-яке інше м’ясо: свинину, яловичину, крольчатину тощо.
Котлети капустяні з м’ясом:
- Капуста білокачанна свіжа – 300 г
- М’ясо відварене – 200 г
- Молоко – 100 мл
- Яйця – 1 шт.
- Олія – 1,5 ст. ложки
- Борошно пшеничне – за потребо
- Сіль за смаком
- Сметана – 3 ст. ложки
Капустяні котлети з м’ясом, смачний рецепт з фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Капусту тонко нашаткувати, викласти в сотейник або каструлю і влити молоко.
На слабкому вогні протушиити капусту до напівготовності, а потім остудити.
М’ясо обмити, залити гарячою водою та відварити до м’якості.
Пропустити м’ясо через дрібні грати м’ясорубки.
З’єднати капусту з фаршем, додати яйце і посолити за смаком.
Все ретельно перемішати.
З маси, що вийшла, сформувати невеликі котлети і обваляти їх в борошні.
Котлети злегка обсмажити на олії з обох боків.
Перекласти котлети у форму для запікання, змащену олією.
Поставити форму в духовку, розігріту до температури 200 ° С на 5-10 хвилин.
Готові котлети з капусти та м’яса полити сметаною.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!