Меню

Гарячі страви 6.09.2023

Найсмачніші котлети з капусти та м’яса, простий рецепт

Начебто нічого особливого: ви берете звичайні продукти і жодних складних маніпуляцій з ними не робите. А разом з тим, які смачні котлети в результаті виходять! Я приготувала їх з курячим філе, але можна взяти і будь-яке інше м’ясо: свинину, яловичину, крольчатину тощо.

Такі котлети можна подати, як самостійну страву, зі сметаною або кетчупом, а також як ситну добавку до відвареної картоплі. Сподіваюся, що рецепт вам сподобається!

 

Котлети капустяні з м’ясом:

  • Капуста білокачанна свіжа – 300 г
  • М’ясо відварене – 200 г
  • Молоко – 100 мл
  • Яйця – 1 шт.
  • Олія – 1,5 ст. ложки
  • Борошно пшеничне – за потребо
  • Сіль за смаком
  • Сметана – 3 ст. ложки

Капустяні котлети з м’ясом, смачний рецепт з фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

Капусту тонко нашаткувати, викласти в сотейник або каструлю і влити молоко.

капуста

На слабкому вогні протушиити капусту до напівготовності, а потім остудити.

капуста варена

М’ясо обмити, залити гарячою водою та відварити до м’якості.

філе

Пропустити м’ясо через дрібні грати м’ясорубки.

фарш

З’єднати капусту з фаршем, додати яйце і посолити за смаком.

фарш

Все ретельно перемішати.

фарш

З маси, що вийшла, сформувати невеликі котлети і обваляти їх в борошні.

котлети

Котлети злегка обсмажити на олії з обох боків.

смажені котлети

Перекласти котлети у форму для запікання, змащену олією.

Капустяні котлети з м'ясом

Поставити форму в духовку, розігріту до температури 200 ° С на 5-10 хвилин.

Капустяні котлети з м'ясом

Готові котлети з капусти та м’яса полити сметаною.

капустяні котлети з м'ясом

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons