Дуже смачні соковиті котлети з рибою та капустою
Сьогодні здивувала своїх близьких оригінальними котлетами. Їх можна приготувати навіть із найдешевшої риби – мінтаю та путасу, але цілком підійдуть і дорожчі види риби.
Капусту краще взяти молоду. Вона більш соковита та смачна. Такі котлети можна подати з овочевим гарніром та томатним соусом (кетчупом). Обов’язково приготуйте їх та поділіться враженнями!
Продукти:
- Капуста білокачанна свіжа – 500 г
- Філе морської риби – 350 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Маргарін – 20 г
- Яйця курячі – 1 шт.
- Олія соняшникова рафінована – 50 г
- Сухарі панірувальні – 2 ст. ложки
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. ложки
- Сіль за смаком
Рибні котлети з капустою, покроковий рецепт з фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Капусту очистити від зеленого покривного листя, нашаткувати тонкою соломкою і злегка порубати.
Викласти капусту в каструлю, залити невеликою кількістю води і припустити до напівготовності, потім рідину зцідити, а капусту віджати і остудити.
У тушок риби відрізати голови, видалити начинки, ретельно вимити і обробити на філе зі шкірою без кісток.
Рибну м’якоть пропустити через дрібні грати м’ясорубки або подрібнити в блендері.
Цибулину очистити і дрібно нарізати.
Обсмажити цибулю на маргарині до м’якості та легкого підрум’янювання та остудити.
У мисці з’єднати капусту, подрібнену рибу, смажену цибулю, яйце, перець та сіль.
Фарш добре вимішати.
Сформувати невеликі котлети та запанувати їх у сухарях.
На сковороді розігріти олію і викласти в неї підготовлені котлети.
Обсмажити котлети з обох боків до підрум’янювання.
Подати котлети із томатним соусом (кетчупом).
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!