Салат «Пастораль» із білокачанної капусти з яйцями та зеленим горошком
Салатів із білокачанної капусти – не порахувати. Сьогодні я ділюся з усіма рецептом приготування простого, бюджетного, але дуже смачного салату з капусти з морквою, горошком та яйцями.
Для цього салату краще взяти ранню капусту. Вона ніжніша і соковитіша. Салат може бути як самостійною стравою, так і добавкою до картопляного гарніру. Його можна подати до святкового столу. Готуйте та ділитесь враженнями!
Складові:
- Капуста білокачанна свіжа – 500 г
- Морква свіжа – 100 г
- Горошок зелений консервований – 100 г
- Яйця курячі – 2 шт.
- Зелень кропу чи петрушки рубана – 30
- Майонез – 200 г
- Сіль за смаком
Салат з білокачанної капусти з яйцями та зеленим горошком
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і нарізати дрібними кубиками.
Капусту очистити від покривного листя, розрізати на 4 частини, вирізати качан, тонко нашаткувати і злегка пом’яти з сіллю.
Моркву вимити, очистити, обполоснути та натерти на великій тертці.
У миску до капусти викласти моркву, відціджений горошок і подрібнені яйця, посолити на смак і полити майонезом.
Салат перемішати.
При подачі салат посипати подрібненою зеленню.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!