Меню

Салати 1.08.2023

Салат «Пастораль» із білокачанної капусти з яйцями та зеленим горошком

Салатів із білокачанної капусти – не порахувати. Сьогодні я ділюся з усіма рецептом приготування простого, бюджетного, але дуже смачного салату з капусти з морквою, горошком та яйцями.

Для цього салату краще взяти ранню капусту. Вона ніжніша і соковитіша. Салат може бути як самостійною стравою, так і добавкою до картопляного гарніру. Його можна подати до святкового столу. Готуйте та ділитесь враженнями!

 

Складові:

  • Капуста білокачанна свіжа – 500 г
  • Морква свіжа – 100 г
  • Горошок зелений консервований – 100 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Зелень кропу чи петрушки рубана – 30
  • Майонез – 200 г
  • Сіль за смаком

Салат з білокачанної капусти з яйцями та зеленим горошком

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

овочі

Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і нарізати дрібними кубиками.

яйця

Капусту очистити від покривного листя, розрізати на 4 частини, вирізати качан, тонко нашаткувати і злегка пом’яти з сіллю.

капуста

Моркву вимити, очистити, обполоснути та натерти на великій тертці.

морква

У миску до капусти викласти моркву, відціджений горошок і подрібнені яйця, посолити на смак і полити майонезом.

салат

Салат перемішати.

салат

При подачі салат посипати подрібненою зеленню.

салат з капусти з яйцями та зеленим горошком

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons