Меню

Гарячі страви 28.11.2023

Оригінальні котлети з перловки та сиру

Перловка – крупа, яку досить рідко готують наші господині. А все тому, що для отримання дійсно смачної страви потрібно приділити процесу підготовки та варіння крупи досить багато часу.

Незважаючи на це, я вирішила поділитися з усіма рецептом приготування оригінальних котлет із перловки з сиром. Готуйте, пробуйте та ділитесь враженнями!

 

Продукти:

  • Крупа перлова – 200 г
  • Сир – 150 г
  • Вода – 500 мл
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Сухарі пшеничні мелені – за потребою
  • Олія — за потребою
  • Сіль за смаком

Котлети з перловки та сиром, рецепт з покроковими фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

Крупу перебрати, залити теплою водою, злегка збовтати, щоб всі легкі домішки, що залишилися, спливли нагору, і злити їх. Потім ретельно промити крупу в теплій (35 ° С) воді для видалення мульчі, а потім у гарячій воді (95 ° С) для змиву жиру, що виступає на поверхні зерен під час зберігання.

перловка

Перловку залити киплячою підсоленою водою.

перловка

Крупу варити до загусання.

перлова каша

Поставити посуд з крупою на 25–35 хвилин у гарячу духовку для випаровування.

перловка

Готову кашу пропустити через м’ясорубку.

перловка

До каші додати протертий сир, яйце та цукор.

фарш з перловки

Все ретельно перемішати.

фарш

Приготовлену масу обробити на котлети та запанувати у сухарях.

Котлети з перловки з сиром

Котлети обсмажити на олії із двох сторін до підрум’янювання.

Котлети з перловки з сиром

Готові котлети подати зі сметаною.

Котлети з перловки з сиром
Коментарі до статті: 1
  1. Ніка

    Виглядає дуже смачно, а головне легко 😊

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons