Горбуша під пікантним сирним соусом
Горбуша з усіх лососевих риб вважається найсухішою, але в умілих руках і вона перетворюється на справжній делікатес. Особливо ця рибка смачна у запеченому вигляді під різними соусами.
Продукти:
- Горбуша свіжа – 1 кг
- Олія — за потребою
- Сіль за смаком
Соус:
- Майонез – 4 ст. ложки
- Сир твердий – 100 г
- Яйця курячі – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
Горбуша під сирним соусом, рецепт на сковороді
Підготувати усі необхідні інгредієнти. Я використовую вже обезголовлену і випатрану тушку горбуші.
Зубчик часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки і порубати.
Сир натерти на великій тертці.
З’єднати яйце, часник, майонез та сир.
Соус збити.
Рибу вимити, обсушити, обробити на чисте філе без шкіри та кісток і нарізати шматочками.
Викласти рибу в об’ємну миску, посипати сіллю та акуратно перемішати.
Викласти шматочки риби на сковороду з розігрітою олією і обсмажити з одного боку, а потім перевернути.
Змастити обсмажену сторону соусом.
Сковороду накрити кришкою та смажити ще близько 10 хвилин.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!