Меню

Страви з риби 10.02.2024

Горбуша під пікантним сирним соусом

Горбуша з усіх лососевих риб вважається найсухішою, але в умілих руках і вона перетворюється на справжній делікатес. Особливо ця рибка смачна у запеченому вигляді під різними соусами.

Соус просочує її пряним смаком та ароматом, робить шматочки більш ніжними та соковитими. Таке обов’язково треба спробувати!

 

Продукти:

  • Горбуша свіжа – 1 кг
  • Олія — за потребою
  • Сіль за смаком

Соус:

  • Майонез – 4 ст. ложки
  • Сир твердий – 100 г
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик

Горбуша під сирним соусом, рецепт на сковороді

Підготувати усі необхідні інгредієнти. Я використовую вже обезголовлену і випатрану тушку горбуші.

риба

Зубчик часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки і порубати.

часник

Сир натерти на великій тертці.

сир

З’єднати яйце, часник, майонез та сир.

Соус збити.

соус

Рибу вимити, обсушити, обробити на чисте філе без шкіри та кісток і нарізати шматочками.

горбуша

Викласти рибу в об’ємну миску, посипати сіллю та акуратно перемішати.

горбуша

Викласти шматочки риби на сковороду з розігрітою олією і обсмажити з одного боку, а потім перевернути.

горбуша

Змастити обсмажену сторону соусом.

горбуша

Сковороду накрити кришкою та смажити ще близько 10 хвилин.
горбушасмажена горбуша з сиромсмажена горбуша з сиром

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons