Картопля з м’ясом, грибами та сиром, рецепт по-французькі
Найсмачніша страва з доступних продуктів для всієї родини! Картопля з м’ясом та грибами по-французьки запечена в духовці урізноманітнить повсякденне або святкове меню.
Готується вона годину, але вашої роботи від сили 15 хвилин все інше зробить духовка.
- Час приготування – 50 хв
- Кількість порцій – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 300 г
- Гриби – 400 г
- Цибуля-150 г
- Сир – 200 г
- М’ясо – 400 г
- Сметана – 70 г
- Спеції для м’яса
Картопля з м’ясом та грибами по-французські, рецепт з покроковими фото
Готуємо:
М’ясо нарізаємо та відбиваємо. Приправляємо його спеціями.
Картоплю нарізаємо кружальцями і відварюємо після закипання 10 хвилин.
Гриби та цибулю смажимо до готовності.
У жароміцну форму викладаємо картоплю, приправляємо її спеціями.
Поверх викладаємо м’ясо.
Потім шар із грибів та цибулі. Змащуємо сметаною чи майонезом.
Останнім шаром викладаємо натертий або тонко нарізаний сир.
Випікаємо в духовці 45 хвилин при 170С.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!