Меню

Гарячі страви 22.08.2024

Ковбаски зі свинини з яловичою печінкою на шпажках

Такі ковбаски можна подати з будь-яким гарніром, але особливо вони гарні з картоплею в будь-якому вигляді та з овочами. Готується страва дуже просто, тому сміливо беріться до справи. Замість яловичої печінки можна взяти і свинячу, а також печінку інших тварин і навіть птахів. Оригінально виглядають такі ковбаски на шпажках. Особливо вони сподобаються дітям, але й дорослим така подача сподобається. Дуже смачно!

 

Продукти:

  • Свинина (м’якоть) – 300 г
  • Печінка яловича – 100 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Борошно пшеничне – 1 ст. ложка
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Жир (для обсмажування) – 2 ст. ложки
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – до смаку

Ковбаски зі свинини з яловичою печінкою на шпажках, рецепт з фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

М’ясо очистити від плівок, обполоснути в холодній воді, промокнути серветкою, щоб видалити залишки вологи, нарізати шматочками і пропустити через дрібні грати м’ясорубки.

фарш

Печінку очистити від плівок та жовчних проток, вирізати кровоносні судини, промити в холодній воді та нарізати на шматки.

печінка

Зубчики часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки і порубати.

часник

У м’ясний фарш викласти печінку, додати перець, сіль, часник та яйце.

фарш 2

Суміш добре вимішати, а потім вибити та поставити на 1–1,5 години в холодильник.

З приготовленого фаршу сформувати ковбаски довжиною 10-12 см, запанувати в борошні і нанизати їх на шпажки.

Ковбаски зі свинини з яловичою печінкою на шпажках

Обсмажити ковбаски на сковороді з розігрітим жиром з усіх боків до підрум’янювання.

обсмажити

Подати ковбаски разом із шпажками. На гарнір ідеально підійде смажена картопля.

Ковбаски зі свинини з яловичою печінкою на шпажках

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons