Літній холодний суп із солоними огірками на кефірі — це дуже смачно
Ще трохи і настануть спекотні дні, коли захочеться чогось освіжаючого. Дуже доречними будуть різні холодні супчики: гаспачо, холодники, окрошки та ін. У моїй родині дуже люблять супи на кефірі та з набором різних овочів та м’ясних продуктів. З усієї різноманітності я часто готую представлений тут суп на кефірі із солоними огірками. Він не тільки відрізняється своєрідним смаком, але й ідеально підходить до гарячої відварної картоплі. Ну дуже смачно!
Складові:
- Кефір – 500 мл
- Огірки солоні – 120 г
- Цибуля зелена – 0,5 пучка
- Зелень кропу – 0,5 пучка
- Яйця курячі – 1 шт.
- Сметана – 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
Холодний суп на кефірі з огірками та вареними яйцями, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Солоні огірки натерти на великій тертці. Якщо шкірка грубувата, її попередньо потрібно видалити.
Зелену цибулю вимити під струменем проточної води, обсушити і нарізати тонкими кільцями.
Зелень петрушки вимити, обсушити та дрібно порубати.
У невелику каструльку вилити кефір, додати сметану, огірки, цибулю та кріп.
Все перемішати, посолити до смаку і знову перемішати.
Яйце відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду, очистити, остудити і нарізати дрібними кубиками.
Розлити холодний суп на куфірі по тарілках та посипати подрібненим яйцем.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!