Жироспалюючий суп «8 кг за тиждень» для легкого схуднення
Якщо скласти правильний раціон харчування, то схуднути і надалі підтримувати нормальну вагу можна і без дієт, що виснажують. Один із рецептів, який варто включити в щоденне меню на тиждень – жироспалюючий супчик під назвою «8 кг за тиждень» та отримати відмінні результати.
У ньому немає картоплі, лише низькокалорійні овочі з мінімальною кількістю жирів, багаті на клітковину, вуглеводи, білки. Склад може бути різним: можете додати стручки свіжої або замороженої квасолі, коріння та черешки селери, всі види капусти, кабачки, свіжий або заморожений зелений горошок. Варити суп можна на воді або на бульйоні з курячої грудки.
Інгредієнти:
- капуста білокачанна — 0,5 невеликого вилка;
- капуста цвітна — маленька головка;
- морква – 1 шт;
- цибуля – 3 шт;
- солодкий перець – 2 шт.;
- помідори – 2 шт.;
- курячий бульйон із грудки або вода – 2 літри;
- олія оливкова – 1 ч. л;
- сіль за смаком;
- куркума мелена – 2/3 ч. л;
- імбир мелений — 0,5 ч. л.
- лимон — 1-2 часточки (за бажанням);
- селера (зелень) — великий пучок.
Як приготувати жироспалюючий супчик «8 кг за тиждень»
Цибулю ріжемо дрібно, кубиком. Щоб у супі не був присмак вареної цибулі, спочатку спасеруємо його в мінімальній кількості оливкової олії (або соняшникової). Масло розігріваємо, висипаємо цибулю і пасеруємо, поки не стане прозорим.
Додаємо нарізану кубиками або часточками моркву, соломку солодкого перцю та невеликі шматочки помідорів. Перемішуємо з пасерованою цибулею, прогріваємо кілька хвилин.
Одночасно на сусідній конфорці відварюємо до напівготовності суцвіття цвітної капусти. Якщо опустити її в свіжий суп, без відварювання, вона надасть супу специфічний запах вареної капусти.
Білокочанну капусту шаткуємо соломкою.
Додаємо в каструлю нашатковану капусту, змішуємо з овочами.
Через кілька хвилин вливаємо киплячий курячий бульйон або воду, додаємо в суп куркуму та мелений імбир. Підсолюємо.
При слабкому кипінні варимо суп до готовності всіх овочів, орієнтуємося на моркву і капусту. Висипаємо цвітну капусту та дрібно нарубану зелень селери (можна ще петрушку додати). Варимо ще дві-три хвилини, вимикаємо і даємо настоятися супу.
Перед подачею можна заправити суп лимонним соком або додати часточку лимона в тарілку. Смачного!
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!