М’ясний рулет із яйцем — гарна закуска до святкового столу
М’ясний рулет із яйцем — ситна закуска, яку можна приготувати як на кожен день, так і до святкового столу. Варіантів приготування досить багато, і в результаті виходить дуже гарна закуска в розрізі, яку не соромно подати до новорічного та різдвяного столу.
Готується рулет з яйцем з фаршу в духовці, у фользі. Класичний рецепт дуже простий із доступних інгредієнтів. Смачно вживати в теплому та охолодженому вигляді, самостійно або з відповідним соусом.
Інгредієнти:
- Куряче філе 500 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Жовток курячий 1 шт.
- Часник сушений 0,25 ч. л.
- Паприка мелена 1 ч.л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Лаваш 70 г
- Перепелині яйця 8-9 шт.
- Панірувальні сухарі 2 ст.л.
М’ясний рулет з вареним яйцем, з фаршу в духовці, рецепт у фользі
- Час приготування: 60 хвилин
- Кількість порцій: 6
Підготуйте всі інгредієнти для виготовлення м’ясного рулету. Замість курки, підійде будь-яке м’ясо чи готовий фарш. Лаваш купуйте у будь-якому супермаркеті або приготуйте у домашніх умовах. Спеції використовуйте на свій смак.
Філе курки добре промийте та обсушіть паперовим рушником. При необхідності обріжте зайвий жир. Наріжте невеликими шматочками та пропустіть через м’ясорубку.
Вбийте яйце. Перемішайте до однорідної консистенції.
Всипте мелену паприку та часник. Додайте за смаком сіль та мелений перець. Добре перемішайте.
Перепелині яйця відваріть у підсоленій воді 5 хвилин з моменту закипання. Остудіть у холодній воді. Очистіть та запануйте в панірувальних сухарях або борошні.
Прямокутний лист лаваша розміром 33х23 см розстеліть на кухонній дошці. Викладіть м’ясний фарш і розподіліть ложкою по всьому шару тонким шаром.
На край із меншого боку викладіть варені яйця.
Закрутіть у компактний рулетик.
Перенесіть у жароміцну форму або на лист, який застелите пергаментом або фольгою. Збовтайте жовток вилкою. Змастіть рулет з верхньої та бокової сторони. Відправте запікатися в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
М’ясний рулет з яйцем готовий.
Дайте йому охолонути і подавайте до столу, нарізавши порційні шматочки.
Смачного!
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!