Меню

Холодні страви 19.11.2023

М’ясний рулет із яйцем — гарна закуска до святкового столу

М’ясний рулет із яйцем — ситна закуска, яку можна приготувати як на кожен день, так і до святкового столу. Варіантів приготування досить багато, і в результаті виходить дуже гарна закуска в розрізі, яку не соромно подати до новорічного та різдвяного столу.

Готується рулет з яйцем з фаршу в духовці, у фользі. Класичний рецепт дуже простий із доступних інгредієнтів. Смачно вживати в теплому та охолодженому вигляді, самостійно або з відповідним соусом.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 500 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Жовток курячий 1 шт.
  • Часник сушений 0,25 ч. л.
  • Паприка мелена 1 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Лаваш 70 г
  • Перепелині яйця 8-9 шт.
  • Панірувальні сухарі 2 ст.л.

М’ясний рулет з вареним яйцем, з фаршу в духовці, рецепт у фользі

  • Час приготування: 60 хвилин
  • Кількість порцій: 6

Підготуйте всі інгредієнти для виготовлення м’ясного рулету. Замість курки, підійде будь-яке м’ясо чи готовий фарш. Лаваш купуйте у будь-якому супермаркеті або приготуйте у домашніх умовах. Спеції використовуйте на свій смак.

продукти

Філе курки добре промийте та обсушіть паперовим рушником. При необхідності обріжте зайвий жир. Наріжте невеликими шматочками та пропустіть через м’ясорубку.

фарш

Вбийте яйце. Перемішайте до однорідної консистенції.

яйце у фарш

Всипте мелену паприку та часник. Додайте за смаком сіль та мелений перець. Добре перемішайте.

фарш

Перепелині яйця відваріть у підсоленій воді 5 хвилин з моменту закипання. Остудіть у холодній воді. Очистіть та запануйте в панірувальних сухарях або борошні.

перепелині яйця

Прямокутний лист лаваша розміром 33х23 см розстеліть на кухонній дошці. Викладіть м’ясний фарш і розподіліть ложкою по всьому шару тонким шаром.

лаваш і фарш

На край із меншого боку викладіть варені яйця.

рулет з лаваша

Закрутіть у компактний рулетик.

рулет з лаваша з фаршем

Перенесіть у жароміцну форму або на лист, який застелите пергаментом або фольгою. Збовтайте жовток вилкою. Змастіть рулет з верхньої та бокової сторони. Відправте запікатися в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

рулет з лаваша з фаршем

М’ясний рулет з яйцем готовий.

М'ясний рулет з яйцем

 

Дайте йому охолонути і подавайте до столу, нарізавши порційні шматочки.

М'ясний рулет з яйцем

Смачного!

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons