Меню

Закуски 5.05.2023

М’ясний рулет зі свинячої рульки варений! Дуже смачний рецепт

Рулет зі свинячої рульки дуже легко приготувати і вийде справжній м’ясний делікатес. Таку закуску можна подати на святковий стіл або взяти із собою для ситного перекушування. За цим рецептом рулет гарно застигає і легко потім нарізається на тоненькі скибочки.

Всередину рулету можна додати брусочки моркви та варене яйце або курячу грудку – від цього рулет стане тільки смачнішим та цікавішим.

 

Інгредієнти:

  •  рулька свиняча – 1-1,2 кг.;
  •  часник – кілька зубчиків;
  •  гірчиця – 3-4 ч. ложки;
  • лавровий лист-2-3 шт.;
  • сіль, перець, приправи

  • Кількість: 8 порції
  • Час приготування: 5 годин.

Як приготувати варений рулет зі свинячої рульки, смачний рецепт з покроковими фото

Свинячу рульку необхідно вимочити кілька годин у холодній воді. Потім добре зачистити шкірку.

свиняча рулька
Гострим ножем розрізати шкіру вздовж кістки.

свиняча рулька
І акуратно зрізати з кістки м’ясо (разом зі шкіркою) одним пластом.

свиняча рулька
Потім зрізати м’ясо зі шкірки пластами та рівномірно розкласти.

свиняча рулька
М’ясо змастити гірчицею, посипати подрібненим (або сухим часником), посолити та додати приправи для свинини.

свиняча рулька та спеції
Підготовлене м’ясо згорнути в рулет і перев’язати товстою бавовняною ниткою.

рулет
Щільно обернути рулет кількома шарами харчової плівки простежити, щоб не було просвітів) і покласти на 1-2 години в холодильник, щоб м’ясо промаринувалось.

рулет
Потім покласти рулет у каструлю, залити холодною водою та варити на повільному вогні 2,5-3 години. Готовий рулет викласти на дошку, дати охолонути і прибрати в холодильник на кілька годин (можна залишити в холодильнику на ніч).

рулет
Готовий рулет звільнити від плівки та ниток.

рулет
Рулет добре застиг і легко ріжеться на тонкі скибочки.

свиняча рулька рулет
Смачна та апетитна м’ясна закуска обов’язково сподобається гостям.

рулет зі свинячої рульки
Коментарі до статті: 1
  1. Тетяна

    Гарна альтернатива магазинній ковбасі. Готувала на святковий стіл, всі гості були в захваті . Вже не раз робила й на щодень. Зранку на бутерброди добре йде, хоча можна подавати і в якості закуски з гарніром.

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons