Смачний салат з буряка, риби, яблука та з солоним огірком
Кожна господиня має улюблені рецепти, які завжди вдаються. А особливо цінні вони тим, що страви виходять завжди такими красивими, що прикрасять собою святковий стіл. Цей нехитрий салат подобається всім без винятку і готується нескладно, а найпростіші поєднання найчастіше виявляються несподівано смачними.
Складові:
- Мінтай свіжоморожений – 250 г
- Буряк свіжий середньої величини – 1 шт.
- Яблука кисло-солодкі – 1 шт.
- Огірки солоні – 1 шт.
- Олія – 4 ст. ложки
- Зелень кропу рубана – 2 ст. ложки
- Майонез – до смаку
- Сіль за смаком
Рецепт з покроковими фото салату з буряка із рибою та солоним огірком
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Рибу почистити, випатрати, ретельно вимити зовні і зсередини і нарізати невеликими шматочками, а потім викласти в миску, посипати сіллю і акуратно перемішати.
На сковороді розігріти олію, викласти в неї шматочки риби та обсмажити їх з двох сторін до підрум’янювання.
Рибу остудити та розібрати на невеликі шматочки.
Буряк вимити, залити гарячою водою і відварити до м’якості, а потім остудити, очистити і натерти на великій тертці.
Яблуко вимити, очистити від шкірки та насіння та нарізати соломкою.
Огірок вимити, обсушити, очистити від шкірки, розрізати вздовж на тонкі пластини, а потім скласти в стопку і також нарізати поперек соломкою.
У мисці поєднати всі підготовлені інгредієнти, додати частину подрібненого кропу, посолити за смаком і заправити майонезом.
Салат перемішати.
При подачі салат викласти гіркою на блюдо сервіровки і посипати зеленню, що залишилася.
Оксана
Гостям дуже сподобалося, спасибі!