Яскравий та соковитий салат із яловичого язика
Яскравий та соковитий салат із яловичого язика, солодкого перцю, огірків та помідорів – ідеальна закуска на повсякденний та святковий стіл. Вдале поєднання всіх інгредієнтів зробить його не лише корисним, а й дуже смачним.
Якщо язик у вас вже готовий, то приготування салату займе близько 5 хвилин вашого часу. Просто помити і нарізати овочі не складе труднощів, далі перемішаємо з майонезом і відвареним та нарізаним язиком.
Знадобиться:
- відварений язик – 180 г.
- помідори – 1 шт.
- фіолетова цибуля – 0,5 головки
- огірки – 1 шт.
- середній солодкий перець – 1 стручок
- легкий майонез – 50-60 г.
- сіль – на смак
- свіжомелений перець — щіпка
- зелень свіжа (кріп з петрушкою) – пучок
Салат з яловичого язика рецепт з фото простий і смачний
Інструкція з покроковими фото:
1. Відварений язик нарізаємо середніми брусочками і викладаємо в глибоку чашку.
2. Зверху м’ясо трохи солимо і перчимо.
3. Огірок споліскуємо, знімаємо товсту шкірку і нарізаємо такими самими брусочками як м’ясо.
4. Також споліскуємо помідор, обсушуємо, нарізаємо середніми часточками та відправляємо до інших продуктів.
5. Туди ж нарізаємо товстою соломкою солодкий перець, очищений від плодоніжки, насіння та внутрішніх перегородок.
6. Слідом додаємо фіолетову цибулю, нашаткований середнім пір’ям.
7. Споліскуємо свіжу зелень, підсушуємо паперовими серветками, кришимо великими шматочками і закидаємо в чашку з овочами та язиком.
8. Викладаємо в салат необхідну кількість соусу майонезу.
9. Обережно ложкою або лопаткою з’єднуємо всі компоненти з майонезною заправкою.
10. Потім салатну суміш викладаємо на блюдо сервіровки. Подаємо готовий салат з яловичим язиком та свіжими овочами як окрему холодну закуску.
Алексей
спасибі дуже смачно