Овочеве рагу з кабачками та консервованою квасолею
Смачне овочеве рагу з кабачками та консервованою квасолею. Простий рецепт з фото за кроками.
Ніщо так не підбурює справжнього кулінара, як черговий цікавий рецепт. З приготуванням цієї страви впорається і новачок на кухні, а результат порадує навіть вимогливого гурмана. Це рагу можна використовувати як самостійну страву, так і гарнір до м’яса або риби.
Продукти:
- Квасоля червона консервована – 1 склянка
- Квасоля біла консервована – 1 склянка
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Часник – 3 часточк
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Морква свіжа – 1 шт.
- Кабачок (цукіні) – 1 шт.
- Зелень петрушки – 0,5 пучка
- Олія соняшникова рафінована – 3 ст. ложки
- Приправа овочева із сіллю – 1,5 ч. ложки
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. ложки
Овочеве рагу з кабачком та квасолею, рецепт з фото покроково
- Час підготовки – 10 хвилин
- Час приготування 30 хвилин
- Кількість порцій – 4
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Моркву вимити, очистити і натерти на тертці для приготування моркви корейською або нарізати тонкою соломкою. Цибулину очистити, розрізати навпіл, а потім кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями.
Молодий кабачок вимити та нарізати невеликими кубиками. Якщо шкірка вже груба, попередньо слід її зрізати. Помідори вимити та нарізати тонкими часточками.
Білу та червону квасолю викласти на друшляк, промити і дати рідині стекти.
Частки часнику очистити від сухої оболонки та дуже дрібно нарізати. Зелень петрушки вимити в проточній холодній воді, обсушити і також дрібно нарізати.
На сковороду з розігрітою олією викласти цибулю та моркву.
Суміш обсмажувати протягом 5 хвилин при постійному помішуванні.
До цибулі та моркви додати кубики кабачка.
Тушити овочі протягом 5-7 хвилин.
До овочів додати два види квасолі та часник.
Все перемішати та гасити протягом 3–5 хвилин.
До тушкованих овочів викласти помідори та посипати сухою овочевою приправою із сіллю та меленим перцем.
Натомити овочеву суміш під кришкою протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
Готове рагу з овочів з кабачками рясно посипати подрібненою зеленню петрушки.
Подати страву у гарячому вигляді.
Стипан
Рагу з кабачками та консервованою квасолею — це чудовий рецепт для любителів здорової та смачної їжі! Я щойно спробував цей рецепт і залишився у захваті від поєднання ніжних кабачків та ароматної квасолі. Це блюдо легко готувати і займе всього кілька хвилин. Крім того, воно багате білками та вітамінами, що робить його чудовим вибором для тих, хто дбає про своє здоров’я та харчування. Я рекомендую цей рецепт всім, хто хоче спробувати щось нове та смачне!
Arthur
Овочеве рагу з кабачками та консервованою квасолею — це справжня насолода для шанувальників смачної та корисної їжі. Такий страва поєднує в собі свіжість та поживність овочів з неповторним смаком квасолі. А головне, що ця страва легко готується та є досить бюджетною. Я впевнений, що кожен, хто спробує це рагу, буде задоволений його смаком та користю для здоров’я. Дякую за рецепт, обов’язково спробую його приготувати!