Смачний та цікавий салат з шпротами, яблуками та горіхами
Сьогодні вирішила поділитися з усіма незвичайним салатом із шпрот. Ці консерви найчастіше використовуються у кулінарії для салатів. Головне — вибрати «правильні» шпроти.
Ідеально підходить сорт «Антонівка звичайна». З рештою інгредієнтів жодних проблем не буде. Готуйте та дивуйте своїх близьких новими рецептами!
Складові:
- Шпроти – 1 банка
- Яйця курячі – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста — 3 шт.
- Картопля велика – 3 шт.
- Яблука кислі – 1 шт.
- Горіхи грецькі – 100 г
- Майонез – до смаку
- Олія — за потребою
- Сіль за смаком
Шпротний салат з яблуками та горіхамия, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Цибулини очистити та подрібнити.
Викласти цибулю на сковороду з розігрітою олією та обсмажити до м’якості та легкого підрум’янювання, а потім остудити.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і натерти на великій тертці.
Картоплю вимити, викласти в каструлю, залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, а потім відлити, а каструлю ще деякий час потримати на слабкому вогні, щоб залишок води випарувався. Бульби злегка остудити, очистити, добре охолодити і натерти на великій тертці.
З банки шпрот злити масло, а рибу розім’яти виделкою або розібрати на невеликі шматочки.
Горіхи накрити харчовою плівкою і за допомогою качалки подрібнити на крихту.
Яблуко очистити від шкірки та насіння та натерти на великій тертці.
В об’ємній мисці поєднати всі підготовлені інгредієнти, посолити за смаком і заправити майонезом.
Подати салат з шпротами та яблуками можна у великому салатнику або порційно.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!