Салат з рисом, яйцями та морською капустою
Якщо ви страждаєте від нестачі йоду, цей рецепт точно для вас. Приготувати такий салат не складе особливих труднощів, тим більше, що всі інгредієнти в ньому — найбільш ходові.
Рис після варіння неодмінно має бути розсипчастим, неклейким. Іноді стрічки морської капусти бувають дуже довгими. Їх краще дрібно нарізати. Решта готується простіше простого. Спробуйте такий салат та оцініть його неповторний смак.
Продукти:
- Рис – 200 г
- Вода – 2 склянки
- Капуста морська маринована – 250 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Майонез – 150 г
- Сіль за смаком
Рецепт корисного салату з рисом, яйцями та морською капустою
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Воду довести до кипіння, посолити, висипати рис, закип’ятити, зменшити нагрівання і варити на невеликому вогні під кришкою до м’якості (близько 20 хвилин). Готовий рис відкинути на друшляк, промити холодною водою і остудити.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і подрібнити.
Морську капусту за необхідності подрібнити.
Цибулину очистити та подрібнити.
З’єднати рис, яйця, морську капусту та цибулю, посолити за смаком та заправити майонезом.
Салат перемішати двома виделками.
При подачі салат можна посипати подрібненою зеленню.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!