Меню

Салати 6.02.2024

Салат Ташкент — рецепт класичний із яловичини від шеф-кухаря ресторану

Цей салат я скуштувала в одному з кафе зі східною кухнею. На смак він мені дуже сподобався, тож попросила у кухаря рецепт. Виявилося, що в салаті лише кілька простих складових, а готується він досить легко та швидко.

Головний інгредієнт у салаті «Ташкент» — редька, і від неї залежить наскільки смачною і соковитою вийде ця страва, а також яловичина. Думаю, що краще підійде зелена редька, тоді салат точно не буде сухим, а з яловичини краще вибрати м’ясо теляти.

Якщо не знаєте, що приготувати з салатів, тоді обов’язково скористайтеся нашим рецептом.

Класичний салат Ташкент — рецепт із яловичини

Інгредієнти:

  • 150 г редьки
  • 250 г яловичини
  • 2 шт. цибулі
  • 2 ст. ложки борошна
  • 2 ст. ложки сметани
  • олія для смаження
  • сіль, перець, зелень за смаком

Як приготувати салат Ташкент, рецепт з фото покроково

М’якуш яловичини варимо до готовності із сіллю та лавровим листом. Коли охолоне, нарізаємо невеликими шматочками.

яловичина

Очищаємо редьку від шкірки, нарізаємо соломкою. Якщо редька суха можна натерти її на великій тертці. Залишаємо на 10 хвилин, щоб пустила сік.

редька

Очищену цибулю нарізаємо великими кільцями.

цибуля

Пересипаємо кільця цибулі борошном.

борошно

І обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

смажити

До м’яса додаємо редьку разом із соком.

салат

Також в миску відправляємо обсмажені кільця цибулі.

Салат Ташкент

Додаємо на смак сіль, перець, зелень і заправляємо салат сметаною. Дуже смачний та ситний салат готовий. Смачного!

Салат Ташкент

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons