Салат з крабових паличок, свіжого огірка та моркви по-корейськи
Сьогодні вирішила поділитися з усіма рецептами приготування смачного та ситного салату з крабовими паличками. Крабові палички – один із найпопулярніших інгредієнтів, що використовуються у сучасних салатах. Всі ми чудово знаємо, що від справжніх крабів у них немає нічого, крім схожого присмаку, але салати з ними виходять чудовими. Переконайтеся у цьому самі!
Складові:
- Палички крабові – 200 г
- Морква по-корейськи – 200 г
- Яйця курячі – 3 шт.
- Огірки свіжі – 1 шт.
- Майонез – 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
Салат з крабових паличок, огірка та моркви по-корейськи
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Крабові палички розрізати вздовж навпіл, потім тонко нарізати поперек.
Огірок вимити, обсушити, очистити від шкірки, розрізати вздовж на тонкі пластини, а потім скласти в стопку і нарізати поперек соломкою.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і нарізати дрібними кубиками.
У мисці з’єднати крабові палички, огірок, яйця та моркву по-корейськи, посолити на смак і заправити майонезом.
Подати салат з крабових паличок та корейської моркви порційно або на загальному блюді. За бажання можна посипати подрібненою зеленню.
Катя
Дуже сподобався ваш салат. Ідея додати корейську моркву дуже хороша. Салат вийшов легкий, але приємно гострий. Сім’я похвалила салат і тепер просить готувати його до кожного обіду. Добре, що його можна зробити буквально за 10 хвилин.
Арина
Щиро дякую автору за рецепт! Салат вийшов смачним, чоловік просить добавки) Інгредієнти завжди можна знайти у холодильнику. Корейська морква надає гостроту страві, а майонез залишає приємний післясмак. В загалом, не салат, а смакота. Будемо готувати ще)
Natura
Смачний та освіжаючий салатик, родині сподобалось, дякую