Салат «Гості на порозі» з ковбасою та квасолею
Сьогодні чекаю на гостей і приготувала для них цей смачний і ситний салат. На приготування його йде зовсім небагато часу. Це дуже важливо, коли несподівано намічаються гості. Поки варяться яйця, готуються решта інгредієнтів.
Я взяла білу консервовану квасолю, але її можна замінити і червоною. Смак буде трохи інший. Ковбасу також можна взяти на ваш вибір. Я використовувала салямі, але годиться будь-яка копчена чи підкопчена ковбаса. І не варто забувати про соус. Майонез має бути перевіреного виробника. Готуйте, пробуйте та ділитесь враженнями!
Салат «Гості на порозі»
- Ковбаса копчена – 200 г
- Яйця курячі – 2 шт.
- Квасоля у власному соку – 1 банка
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Сир твердий – 100 г
- Майонез – за потребою
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль за смаком
Смачний салат з ковбасою, квасолею та сиром. Рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
З копченої ковбаси зняти оболонку та нарізати соломкою.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і нарізати дрібними кубиками.
Цибулини очистити, подрібнити, викласти в друшляк, обдати окропом, дати стекти рідини та охолодити.
Сир натерти на великій тертці.
Квасолю висипати в друшляк і промити.
З’єднати всі підготовлені інгредієнти, посолити та поперчити до смаку та заправити майонезом.
Салат з квасолею та копченою ковбасою перемішати.
Викласти салат у салатник гіркою.
Иван
Дуже смачний салат вийшов. На приготування потрібно всього 20 хвилин з урахуванням варіння яєць. Якщо гості спізнюються, салат сміливо можна прибрати в холодильник навіть на кілька годин. Буде ще смачніше. А ще можна використовувати кілька видів ковбаси, наприклад якщо залишилася нарізка.
Анна
Салат з ковбасою, квасолею та сиром. Дуже економна страва, і особливо актуальна для людей з невеликим бюджетом. Всі інгредієнти доступні, їх можна придбати в кожному супермаркеті. Поєднання квасолі та копченої ковбаси додає салату особливий смак. Буду частіше заходити на сайт «Lady-day» за цікавими рецептами.
Сергей
Давно шукав рецепт цього класичного салату, яким мене в дитинстві неодноразово пригощали в гостях. Майже всі інгредієнти мені були відомі, але в яких пропорціях їх потрібно класти я не знав. Окрема подяка за те, що так докладно розписали, як його смачно приготувати.