Салат з сьомгою та морквою — по-корейськи, справжня сенсація
Справжня сенсація! Салат з сьомгою та морквою по-корейськи! Дуже вдале поєднання для неперевершеного смаку. Найпростіші поєднання найчастіше виявляються несподівано смачними. Цей цікавий салат приємно прикрасить ваш стіл.
Салат можна приготувати як на Новий рік, так і на день народження чи дружню вечірку. Поєднання досить незвичайне, але смачне й цікаве. Легко, швидко, смачно, оригінально та на будь-який смак!
Знадобиться:
- Сьомга або форель слабосолона – 200 г
- Картопля – 2 шт.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Морква по-корейськи – 200 г
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Майонез – за потребою
- Перець чорний мелений – за смако
- Сіль за смаком
Салат з сьомгою та морквою по-корейськи, рецепт — сенсація
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Картоплю вимити, викласти в каструлю, залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, а потім злити, а каструлю ще деякий час потримати на слабкому вогні, щоб залишок води випарувався. Бульби очистити, добре охолодити та натерти на великій тертці.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити, розрізати навпіл, відокремити жовтки від білків і окремо натерти на дрібній тертці.
Рибу нарізати на дрібні шматочки.
Моркву по-корейськи трохи порубати.
Зелену цибулю вимити в проточній воді, обсушити та нарізати тонкими кільцями.
Викладати салат шарами у формувальне кільце. 1-й шар — картопля, розрівняти його і злегка утрамбувати.
Посипати картоплю меленим перцем та сіллю за смаком.
Картоплю змастити майонезом.
2-й шар – зелена цибуля.
3-й шар – риба.
Змастити рибу майонезом.
4-й шар — морква по-корейськи, трохи утрамбувати її.
5-й шар – жовтки; утрамбувати їх.
Зверху нанести густу майонезну сітку.
Посипати верх салату білками.
Прикрасити салат з сьомгою на власний розсуд.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!