Дуже ніжні, соковиті та смачні курячі котлети з кабачками
Курячі котлети з сиром і кабачками можна приготувати буквально за півгодини, якщо вже є готовий фарш. Його можна придбати в магазині і в цьому випадку бажано віддати перевагу перевіреному виробнику. Оптимально використати домашній продукт.
Курячі котлети з кабачком, рецепт на сковороді з покроковими фото
Інгредієнти:
- 300 г курячого фаршу
- 50 г твердого сиру
- 1/3 невеликого цукіні
- 1/5 ч. л. солі
- 3 щіпки спецій
- 3 ст. л. олії для смаження
- 1 куряче яйце
Як приготувати котлети з курячого фаршу з кабачками, рецепт з фото
Перекладіть охолоджений фарш у глибоку миску.
Вбийте в миску свіже куряче яйце, можна велике. Також підсоліть фарш і додайте спеції до смаку.
Свіжий кабачок або цукіні помийте, за потреби можна зрізати шкірку. Натріть його на великій або дрібній тертці, перекладіть у миску з фаршем.
Натріть його на великій або дрібній тертці. У першому випадку сир краще відчуватиметься в котлетах, а в другому котлети вийдуть ніжнішими. Тепер все добре перемішайте.
На сковороду налийте олію для смаження, розігрійте її. Мокрими руками формуйте акуратні котлети та викладайте їх у масло. Накрийте кришкою сковороду і смажте котлети протягом 3-4 хвилин на слабкому вогні.
Лопаткою переверніть котлети на інший бік і смажте ще хвилини 2-3.
Подавати смачні котлети з курячого фаршу з кабачками можна відразу зі сковороди – разом із гарніром чи овочевим салатом.
Смачного!
David_Ivanov
«Я хочу поділитися своїм враженням від приготування курячих котлет з кабачком за цим рецептом на сковороді з покроковими фото. Це був мій перший раз, коли я вирішила спробувати цей рецепт, і я залишилася дуже задоволеною результатом!
Спочатку мене вразила докладна і зрозуміла інструкція, супроводжена крок за кроком фотографіями, що допомогло мені крок за кроком приготувати ці смачні котлети. Використання кабачків у рецепті надає котлетам ніжності і соковитості, а куряче фаршування робить їх ситними та смачними.
Смаження на сковороді забрало небагато часу і додало хрусткості зовнішнього шару котлет. Вони вийшли золотистими та апетитними. Кожен кусочок був соковитим та насиченим смаком, і кабачки додали легку свіжість.
Цей рецепт стане відмінним вибором для сімейного обіду або вечері. Він простий у приготуванні і використовує доступні інгредієнти. Я впевнена, що він сподобається навіть найвибагливішим гурманам.
Хочу висловити свою вдячність сайту lady-day.com.ua за цей чудовий рецепт. Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування курячих котлет, я рекомендую спробувати саме цей. Ви не пошкодуєте!
Бажаю успіхів в розвитку вашого сайту та подальшого надання смачних рецептів. Дякую за чудовий досвід кулінарного творчості!»