Меню

Гарячі страви 17.05.2023

Дуже ніжні, соковиті та смачні курячі котлети з кабачками

Курячі котлети з сиром і кабачками можна приготувати буквально за півгодини, якщо вже є готовий фарш. Його можна придбати в магазині і в цьому випадку бажано віддати перевагу перевіреному виробнику. Оптимально використати домашній продукт.

Курячі котлети з кабачком, рецепт на сковороді з покроковими фото

Інгредієнти:

  • 300 г курячого фаршу
  • 50 г твердого сиру
  • 1/3 невеликого цукіні
  • 1/5 ч. л. солі
  • 3 щіпки спецій
  • 3 ст. л. олії для смаження
  • 1 куряче яйце

Як приготувати котлети з курячого фаршу з кабачками, рецепт з фото

Перекладіть охолоджений фарш у глибоку миску.

фарш

Вбийте в миску свіже куряче яйце, можна велике. Також підсоліть фарш і додайте спеції до смаку.

фарш і яйце

Свіжий кабачок або цукіні помийте, за потреби можна зрізати шкірку. Натріть його на великій або дрібній тертці, перекладіть у миску з фаршем.

кабачки

Твердий сир для котлет підійде будь-який — більш солоний або прісний, зі спеціями, зеленню або горіхами.

Натріть його на великій або дрібній тертці. У першому випадку сир краще відчуватиметься в котлетах, а в другому котлети вийдуть ніжнішими. Тепер все добре перемішайте.

смажити котлети

На сковороду налийте олію для смаження, розігрійте її. Мокрими руками формуйте акуратні котлети та викладайте їх у масло. Накрийте кришкою сковороду і смажте котлети протягом 3-4 хвилин на слабкому вогні.

смажені котлети

Лопаткою переверніть котлети на інший бік і смажте ще хвилини 2-3.

курячі котлети з кабачком та сиром

Подавати смачні котлети з курячого фаршу з кабачками можна відразу зі сковороди – разом із гарніром чи овочевим салатом.

Смачного!

Коментарі до статті: 1
  1. David_Ivanov

    «Я хочу поділитися своїм враженням від приготування курячих котлет з кабачком за цим рецептом на сковороді з покроковими фото. Це був мій перший раз, коли я вирішила спробувати цей рецепт, і я залишилася дуже задоволеною результатом!

    Спочатку мене вразила докладна і зрозуміла інструкція, супроводжена крок за кроком фотографіями, що допомогло мені крок за кроком приготувати ці смачні котлети. Використання кабачків у рецепті надає котлетам ніжності і соковитості, а куряче фаршування робить їх ситними та смачними.

    Смаження на сковороді забрало небагато часу і додало хрусткості зовнішнього шару котлет. Вони вийшли золотистими та апетитними. Кожен кусочок був соковитим та насиченим смаком, і кабачки додали легку свіжість.

    Цей рецепт стане відмінним вибором для сімейного обіду або вечері. Він простий у приготуванні і використовує доступні інгредієнти. Я впевнена, що він сподобається навіть найвибагливішим гурманам.

    Хочу висловити свою вдячність сайту lady-day.com.ua за цей чудовий рецепт. Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування курячих котлет, я рекомендую спробувати саме цей. Ви не пошкодуєте!

    Бажаю успіхів в розвитку вашого сайту та подальшого надання смачних рецептів. Дякую за чудовий досвід кулінарного творчості!»

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons