Меню

Великдень 23.04.2024

Паска на сирному тісті, дуже смачний рецепт

Паска на сирному тісті

Паска на сирному тісті, зроблена за цим простим рецептом буде просто царською окрасою столу! Випічка вийде ніжною, м’якою та неймовірно смачною.

Перед Великоднем кожна гарна господиня встигає подбати про те, щоб у неї був у запасі перевірений, гарний рецепт паски. Адже, без символічної випічки, неможливо уявити собі свято!

Приготувати самостійно в домашніх умовах таку смачну паску зможе навіть новачок. Головне, захопити із собою на кухню гарний настрій!

Паска на сирному тісті, найсмачніший рецепт з покроковими фото

Потрібно:

  • — яйця – 3 штуки
  • — масло вершкове – 100 грам
  • — цукор – 250 грам
  • — сир – 200 грам
  • — харчова сіль – щіпка
  • — цукор ванільний – 1 чайна ложка
  • — олія рослинна – 1 столова ложка
  • — розпушувач тіста – 10 грам
  • — пшеничне борошно – 1 кілограм
  • — молоко – 120 грам
  • — дріжджі сухі швидкодіючі – 11 грам
  • — родзинки – 40 грам
  • — цукати — 40 грам.

Великодня паска на сирному тісті, смачний рецепт з фото по крокам

Усі інгредієнти потрібно підготувати.

опара

У порожню чашу необхідно влити тепле молоко. Покласти туди дріжджі. Додати столову ложку цукру, дві столові ложки борошна. Ретельно все розмішати. Залишити на 10 хвилин. Зверху прикрити рушником. Потрібно, щоб опара була в теплі.

цукор і яйця

В іншу глибоку миску відправити яйця та цукор.

ваніль

Пересипати до яєць ванільний цукор. Перемішати все.

збити яйця

Ретельно все збити віночком. Повинна вийти світла, однорідна суміш.

додати масло

Вершкове масло трохи розтопити. Воно має бути не рідким, а м’яким. Відправити його в отриману яєчну суміш.

додати сир

Сир викласти за маслом.

сирне тісто

Усі компоненти ретельно розмішати вінчиком.

тісто

У однорідну суміш перекласти опару. Знову розмішати компоненти.

цукати

Просіяти борошно у миску. Додати родзинки та цукати.

сирне тісто

Замісити руками щільне, пружне тісто. Залишити його мінімум на 40 хвилин, щоб воно добре піднялося.

Паска на сирному тісті

Форми змастити олією. Наповнити тістом на 1/3 від обсягу. Дати постояти 15 хвилин під рушником. Потім, відправити заготовки в прогріту духовку на 40 хвилин. Випікати за 180 градусів.

Паска на сирному тісті

Прикрасити рум’яні великодні паски глазур’ю та посипанням.

Паска на сирному тісті

Смачного!

Паска на сирному тістіПаска на сирному тісті

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons