Вафельні ріжки з шоколадним кремом на швидкоруч
Сьогодні вирішила поділитися з усіма своїм улюбленим десертом – ріжками із шоколадно-вершковим кремом на манній каші. Такий десерт неодмінно приверне увагу ваших гостей. А готується він дуже просто, із звичайнісіньких інгредієнтів.
Головне купити вафельні ріжки, але можна розкласти крем і в тарталетки. А як полюбляють такі десерти діти! Готуйте більше, щоб усім вистачило.
Що потрібно:
- Ріжки вафельні — 15-20 шт.
Крем:
- Молоко – 500 мл
- Крупа манна – 75 г
- Масло вершкове – 125 г
- Пудра цукрова – 100 г
- Шоколад – 50 г
Вафельні ріжки з шоколадно-вершковим кремом, рецепт на швидку руку
Підготувати усі необхідні інгредієнти. Вершкове масло попередньо залишити при кімнатній температурі для розм’якшення.
Молоко довести до кипіння, тонким струмком при безперервному помішуванні всипати манну крупу і поварити до загусання. Кашу остудити.
Шоколад розламати на дрібні шматочки, злегка збризкати молоком, розтопити на водяній бані і остудити до теплого стану.
До розм’якшеного вершкового масла просіяти цукрову пудру і додати розтоплений шоколад.
Суміш добре збити.
У масу додати манну кашу.
Все ретельно розмішати занурювальним блендером до однорідної маси.
За допомогою кондитерського шприца з насадкою «зірочка» наповнити вафельні ріжки кремом.
Денис Кочаргин
Смак мого дитинства. Коли відпочиваєш влітку у бабусі, і вона готує ці ніжні ріжки. Рецепт відмінний, крем виходить не дуже солодкий і файно підходить тонкому солодкому тісту.