Меню

Закуски 26.02.2024

Дуже смачні гарячі грінки з копченою салакою

У моїй сім’ї грінки люблять усі, тому готую їх часто. Намагаюся, щоб начинки були різними. Грінки з копченою салакою є одними з найулюбленіших. Мої домочадці їдять їх уприкуску з кашею, борщем та іншими супами або просто так між справою. Чоловіки вважають їх ідеальними до пива. Можливо, і вам вони сподобаються!

 

Складові:

  • Хліб пшеничний (скибочки) – 6–8 шт.
  • Салака холодного копчення – 200 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сметана (густа) – 1 ст. ложка
  • Масло вершкове – за потребою
  • Олія — за потребою
  • Сіль за смаком

Смачні гарячі бутерброди з копченою салакою, рецепт з фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

З скибочок хліба зрізати всі кірки.

хліб

Салаку обробити на чисте філе без шкіри та кісток і дрібно нарізати.

салака

Цибулину очистити та подрібнити.

цибуля

На сковороді розігріти олію, викласти в неї цибулю і обсмажити її до м’якості та легкого підрум’янювання, а потім остудити.

смажити

У мисці з’єднати рибу, яйце, цибулю та сметану.

начинка

Суміш добре вимішати.

начинка

На скибочки хліба нанести тонкий шар вершкового масла.

хліб з маслом

Поверх масла рівномірно розподілити приготовану начинку. Заготовки викласти на лист.

гарячі бутерброди

Помістити деко в духовку, розігріту до температури 180 ºС, запікати грінки протягом 20 хвилин. Час випікання орієнтовно і залежить від можливостей вашої духовки.

гарячі бутерброди

Подати гарячі бутерброди з копченою салакою до супу чи пива.

гарячі бутерброди

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons