Салат з яєць та копченої скумбрії — справжня паличка-виручалочка
Цей салат — справжня паличка-виручалочка. Його можна подати як на заплановане свято, так і почастувати гостей, що несподівано нагрянули. Всім обов’язково сподобається цей перевірений рецепт. Впевнена, ви та гості будуть у захваті.
Я – за другий варіант, адже навіть найпростіший салат можна подати яскраво, весело та святково!
Продукти:
- Скумбрія холодного копчення – 200 г
- Яйця курячі – 2 шт.
- Горошок зелений консервований – 150 г
- Огірки солоні – 75 г
- Цибуля зелена – 25 г
- Яблука кисло-солодкі – 75 г
- Майонез – 150 г
- Зелень петрушки – за потребою
- Сіль за смаком
Салат з копченої скумбії та яєць, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і нарізати дрібними кубиками.
Рибу очистити від шкіри та кісток і нарізати невеликими шматочками.
Яблука вимити, очистити від шкірки та насіння і натерти на великій тертці або тертці для моркви корейською.
Огірки вимити, обсушити, очистити від шкірки, розрізати вздовж на тонкі пластини, а потім скласти в стопку і нарізати поперек соломкою.
Зелену цибулю вимити в проточній воді, обсушити та нарізати тонкими кільцями.
У мисці з’єднати яйця, рибу, яблука, огірки та зелену цибулю, додати зелений горошок, посолити за смаком та заправити майонезом.
Салат перемішати за допомогою двох виделок.
Подати салат з скумбрії з яйцями та яблуком можна просто у салатнику або порційно.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!