Тарталетки із копченою ковбасою — закуска до новорічного столу
Сьогодні ми приготуємо смачну закуску – тарталетки із копченою ковбасою. Тарталетки використовуватимемо покупні, з ніжного тіста. Придбати їх можна практично у будь-якому магазині.
Закуска виходить не тільки смачна, а й апетитна на вигляд. Вона прикрасить ваше урочисте застілля та подарує гарний настрій усім гостям, а рецепт із покроковими фото розповість, як її готувати.
Інгредієнти:
- яйця курячі – 1 шт.;
- копчена ковбаса – 70 г;
- сирок плавлений — 50 г;
- майонез – 2 ст. л.;
- зелень свіжого кропу – 2 шт.;
- сіль;
- тарталетки – 8 шт.
Як приготувати закуску до новорічного столу — тарталетки з копченою ковбасою
Готуємо продукти: яйце ставимо варитися, щоб жовток був крутий, зелень промиваємо і обсушуємо, з копченої ковбаси знімаємо оболонку. Ковбасу шаткуємо кубиками. Яйце натираєм на тертці.
Плавлений сир натираємо.
Подрібнений сирок додаємо до ковбаси та яйця.
Свіжий кріп дрібно рубаємо ножем і додаємо в цю миску.
Тепер начинку для тарталеток солимо до смаку і заправляємо майонезом. Майонез можемо взяти і домашній, і покупний. Начинку перемішуємо, щоб усі продукти поступово розподілилися.
Далі начиняємо всі тарталетки пікантною начинкою. Формуємо начинку гіркою чи пірамідкою.
Подаємо на тарілці, прикрашеній зеленню та зернами гранату за бажанням.
Смачного!
Таня
Очень необычный рецепт, выглядит вкусно. Обязательно приготовлю на Новый год эту закуску, надеюсь гостям понравится.