Овочеве рагу з грибами, кабачками та помідорами
Пропоную рецепт приготування однієї з найсмачніших страв з кабачків з овочами та грибами. Я використовувала печериці, але цілком можна взяти і шляхетні лісові гриби: білі, подосиновики, підберезники, лисички, маслюки та ін.
Це овочеве рагу обов’язково подають разом із дуже смачним соусом. Воно може бути як самостійною стравою, так і добавкою до відвареної картоплі. Смачно, поживно, ситно та дуже вітамінно!
Складові:
- Кабачки – 600 г
- Гриби – 300 г
- Помідори червоні стиглі – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Олія — 3-4 ст. ложки
- Сметана – 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Зелень петрушки – 4–5 гілочок
Овочеве рагу з кабачками та грибами, рецепт з фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Цибулини очистити та подрібнити.
Гриби перебрати, швидко вимити, щоб вони не встигли насититися водою, обсушити та нарізати тонкими пластинками.
Молоді кабачки вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками.
Помідори вимити і нарізати кубиками.
На сковороді розігріти олію, викласти в неї цибулю і спасерувати її до напівм’якості.
До цибулі додати гриби.
Все перемішати та при помішуванні обсмажувати протягом 15 хвилин.
У сковороду додати кабачки, сіль та трохи води та протушити близько 10 хвилин.
Далі додати помідори.
Суміш загасити при помішуванні протягом 10 хвилин.
Страву заправити сметаною та посолити за смаком.
Все перемішати та згасити протягом 2–3 хвилин.
При подачі страву посипати подрібненою зеленню петрушки.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!