Меню

Млинці та оладки 1.09.2023

Оладки з кабачків на манці, смачний рецепт на кожен день

Ось і настало справжнє кабачкове роздолля! Яких страв не винайшли кулінари з цього невибагливого овочу. Особливо популярні різні оладки. Ми звикли готувати їх на муці, але я ділюся з усіма рецептом приготування оладок на манці.

Якщо ви таке ще не куштували, то обов’язково скористайтеся цим рецептом. Оладки виходять ніжними, пишними та дуже смачними.

В кабачкові оладки можна додавати різні продукти: смажену цибулю, часник, сир та ін. Готуйте та насолоджуйтесь!

 

Продукти:

  • Кабачки свіжі (очищена м’якоть) – 500 г
  • Крупа манна – 4 ст. ложки (100 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. ложк
  • Олія — за потребою
  • Сіль за смаком

Смачні кабачкові оладки, рецепт на манці з покроковими фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

кабачок

Яйця поділити на жовтки та білки.

яйце

Кабачки вимити, очистити від шкірки та натерти на дрібній тертці. Якщо кабачки перезріли, то серцевину з насінням потрібно видалити.

кабачкові оладки

До кабачкової маси додати манну крупу, яєчні жовтки, цукор та сіль.

кабачкові оладки

Суміш добре перемішати.

кабачкові оладки

Білки викласти в чашу для збивання, додати щіпку солі та збити в пишну піну.

білки

У приготовлену кабачкову суміш додати білки.

кабачкові оладки

Все дуже акуратно перемішати. Якщо кабачки були дуже соковиті, і тісто вийшло рідким, можна додати трохи борошна.

кабачкові оладки

Столовою ложкою викладати тісто на сковороду з розігрітою олією у вигляді оладок.

кабачкові оладки

Коли низ оладок позолотиться, перевернути їх на інший бік і обсмажити до підрум’янення.

кабачкові оладки

Подати кабачкові оладки у гарячому вигляді зі сметаною.

кабачкові оладки

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons