Оладки з кабачків на манці, смачний рецепт на кожен день
Ось і настало справжнє кабачкове роздолля! Яких страв не винайшли кулінари з цього невибагливого овочу. Особливо популярні різні оладки. Ми звикли готувати їх на муці, але я ділюся з усіма рецептом приготування оладок на манці.
Якщо ви таке ще не куштували, то обов’язково скористайтеся цим рецептом. Оладки виходять ніжними, пишними та дуже смачними.
Продукти:
- Кабачки свіжі (очищена м’якоть) – 500 г
- Крупа манна – 4 ст. ложки (100 г
- Яйця курячі – 2 шт.
- Цукор-пісок – 0,5 ч. ложк
- Олія — за потребою
- Сіль за смаком
Смачні кабачкові оладки, рецепт на манці з покроковими фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Яйця поділити на жовтки та білки.
Кабачки вимити, очистити від шкірки та натерти на дрібній тертці. Якщо кабачки перезріли, то серцевину з насінням потрібно видалити.
До кабачкової маси додати манну крупу, яєчні жовтки, цукор та сіль.
Суміш добре перемішати.
Білки викласти в чашу для збивання, додати щіпку солі та збити в пишну піну.
У приготовлену кабачкову суміш додати білки.
Все дуже акуратно перемішати. Якщо кабачки були дуже соковиті, і тісто вийшло рідким, можна додати трохи борошна.
Столовою ложкою викладати тісто на сковороду з розігрітою олією у вигляді оладок.
Коли низ оладок позолотиться, перевернути їх на інший бік і обсмажити до підрум’янення.
Подати кабачкові оладки у гарячому вигляді зі сметаною.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!