Оладки із кабачків з курячим філе та сиром — найсмачніший рецепт у духовці
Кабачкові оладки з курячим філе та сиром у духовці – це відмінний варіант корисної та смачної вечері. Такі оладки спокійно можна запропонувати навіть дітям, оскільки вони мають у своєму складі і овочі, і біле м’ясо, а готуються без смаження та олії.
Складові:
- кабачки — 2 шт.,
- кріп – 1 пучок,
- яйця курячі – 3 шт.,
- куряче філе – 150 грамів,
- сир твердий – 100 грамів,
- борошно пшеничне – 3-4 ст. ложки,
- сіль — 1-2 ч. ложки,
- сметана для подачі до столу.
Кабачкові оладки із сиром та курячим філе, рецепт з фото
Кабачки помийте, очистіть від шкірки, натріть на тертці. Тепер потрібно віджати сік від кабачків, щоб м’якуш був сухий.
Зелень помийте і дрібно наріжте.
Убийте курячі яйця в миску.
Куряче філе помийте і наріжте кубиками. Додайте курку до інших інгредієнтів.
Твердий сир натріть на тертці і перекладіть в миску.
Перемішайте. Засипайте поступово борошно, щоб вийшла однорідна густувата маса. У вас може відрізнятися кількість інгредієнтів, оскільки розмір яєць та кабачків різний. Саме тому потрібно коригувати консистенцію тіста за допомогою муки. Не викладайте все борошно відразу, щоб не переборщити.
Додати сіль і перемішати. Спеції та подрібнений часник кладіть за бажанням.
Деко застеліть якісним пергаментом. Ложкою формуйте заготовки та викладайте їх на пергамент, залишаючи невелику відстань між ними. Вийде приблизно 20 заготовок на лист.
Поставте лист з кабачковими оладками в духовку і запікайте при температурі 170 градусів приблизно 30 хвилин. У процесі випікання потрібно буде перевернути оладки на інший бік.
Готові оладки з кабачків з сиром та філе подавайте зі сметаною.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!