Меню

Гарячі страви 19.07.2023

М’ясний соус із солодким перцем та часником до будь-якого гарніру

Якщо часу на приготування катастрофічно не вистачає, вас завжди допоможе цей рецепт. Вирішила поділитися секретами приготування дуже смачного та оригінального соусу. Особливо добре підходить для відварених макаронних виробів, хоча підійде і інший гарнір.

Слід зазначити, що соус досить пряний, тому його оцінять усі любителі пікантних страв. Поєднання досить незвичайне, але вдале, тож спробувати варто!

 

Продукти:

  • Свинина (м’якоть) – 500 г
  • Перець солодкий свіжий стручковий – 80 г
  • Часник — 2 великі часточки
  • Масло вершкове – 60 г
  • Томатна паста – 50 г
  • Вода – 200 г
  • Кмин мелений — 0,5 ч. ложки
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. ложки
  • Сіль за смаком

М’ясний соус до макаронів чи каші, рецепт з фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

М’ясо обмити та нарізати невеликими шматочками.

мясо

Частки часнику очистити від сухої оболонки. Плід солодкого перцю очистити від плодоніжки та сім’яносців з насінням та розрізати на часточки.

перець і часник

Свинину, часник та солодкий перець пропустити через дрібні грати м’ясорубки. У фарш додати мелені кмин та перець і посолити за смаком.

фарш

Суміш добре вимішати.

фарш

Викласти фарш на розігріту сковороду з вершковим маслом і помішуючи обсмажити до розсипчастого стану.

на сковороді

Томатну пасту розвести водою.

томат

Залити фарш томатною пастою, розведеною водою (200 мл).

фарш з соусом

Все перемішати, накрити кришкою сковороду і згасити протягом 25-30 хвилин.

мясний соус

Подати соус із відвареною пастою чи кашею.

М'ясний соус до макаронів чи каші, рецепт з фото

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons