Меню

Гарячі страви 25.12.2022

Квасоля з куркою та овочами у сметані

Ця страва, незважаючи на багатий склад, відноситься до страв-хвилинок, оскільки справді готується на лічені хвилини. Вона гідно буде оцінено зайнятими господинями.

Звичайно, замість консервованої квасолі можна взяти звичайну квасолю, але тоді процес приготування розтягнеться в часі. Крім того, червону консервовану квасолю можна замінити на білу консервовану, але смак страви буде дещо іншим. Пробуйте та експериментуйте!

Продукти

  • Квасоля червона консервована (без заливання) – 310 г
  • Філе куряче — 250 г
  • Морква середня свіжа – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 50 г
  • Олія — 4-5 ст. ложок
  • Сметана – 2 ст. ложки
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Червона квасоля з куркою та овочами у сметані

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продуктиКуряче філе обмити, обсушити в серветці та нарізати невеликими шматочками.

куряче філе

Цибулину очистити та подрібнити.
Моркву вимити, очистити, обполоснути та натерти на великій тертці.

морква й цибуляНа сковороді розігріти олію, викласти в неї філе і обсмажити до легкого підрум’янювання.

смажити мясо

До м’яса додати цибулю і моркву і смажити до м’якості овочів.

з овочами

Квасолю викласти з банки на сито і промити в проточній воді.

червона квасоля

До філе та овочів додати квасолю, 0,5 склянки гарячої води, перець та сіль.

квасоля з мясом

Усе разом протущити на слабкому вогні протягом 7–8 хвилин.

У сметану влити 3-4 ст. ложки води та злегка перемішати віночком, а потім вилити цю суміш у сковороду.

додати сметану

Все перемішати та тушити протягом 5 хвилин.

тушена квасоля

При подачі страву можна посипати подрібненою зеленню.

квасоля тушена з мясом

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons