Меню

Великдень 14.04.2024

Пасхальний салат на Великдень — дуже смачний та оригінальний

пасхальний салат

Пасхальний салат з крабовими паличками та беконом. Простий рецепт з фото покроково.

Представляю сьогодні ідею для приготування пасхального салату, який красиво і яскраво виглядатиме на святковому столі.

пасхальний салат

Святковий салат на Великдень у вигляді пасочки, рецепт з фото

Інгредієнти:

  • охолоджені крабові палички 5-7 шт.
  • охолоджені смужки бекону (копчений або малосольний) 90 г
  • велика цибулина 0,5-1 шт.
  • гострий маринований перець за бажанням
  • кисло-солодкі яблука 2-3 шт.
  • варені яйця 2-3 шт.
  • кислий чи маринований огірок 1 шт.
  • майонез до смаку
  • сметана за смаком
  • солоний крекер жменя
  • кріп та петрушка
  • сіль за смаком

пасхальний салат

Пасхальний салат з крабовими паличками: рецепт з фото покроково

Тонкі смужки охолодженого бекону наріжте дрібними шматочками і відправте на сковороду. З бекону почне витоплюватися жир, шматочки набудуть хрумкої структури.

Цибулину наріжте і додайте до хрумкого бекону, злегка нехай підрум’яниться.

Подрібніть охолоджені крабові палички дрібно та відправте в миску. Гострий стручок маринованого перцю та огірок використовуйте для салату за бажанням.

 


Пересипте зі сковороду бекон із цибулею, жир не додавайте, просто злийте в окрему ємність.

Кілька кисло-солодких яблук очистіть від шкірки. М’якуш поріжте кубиками, зверху присмачити лимонним соком, щоб вони не темніли в готовій страві.

яблука

Додайте яблука в миску із салатом.

пасхальний салат

Одне варене яйце натріть і відправте в салат, використовуйте майонез за смаком.

пасхальний салат

Перемішаний салат з крабовими паличками викладайте в кільце сервіровки, добре ущільнюйте.

пасхальний салат

Натерті дрібно білки яйця додайте в кільце гіркою, формуючи верхівку паски.

пасхальний салат

Знімайте з салату кільце, змастіть з боків сметаною чи майонезом. Солоний крекер подрібніть у крихту, і обсипте боки салату.

пасхальний салат

Варені жовтки і майонез (1-2 ч. л.) змішайте і сформуйте маленькі яєчка для прикраси готового салату у вигляді пасок. Сметаною або майонезом покрийте салат, наближаючи вигляд схожий на глазур паски. Прикрашайте салат яєчками.

пасхальний салат

Яскравими шматочками перцю, моркви чи інших овочів прикрашайте ваш пасхальний салат. Знизу на тарілці можна розкласти свіжу зелень навколо салату. Тепер пасхальний салат на Великдень готовий до подачі на стіл.

пасхальний салат на Великдень
пасхальний салатпасхальний салат

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons