Пасхальний салат на Великдень — дуже смачний та оригінальний
Пасхальний салат з крабовими паличками та беконом. Простий рецепт з фото покроково.
Представляю сьогодні ідею для приготування пасхального салату, який красиво і яскраво виглядатиме на святковому столі.
Святковий салат на Великдень у вигляді пасочки, рецепт з фото
Інгредієнти:
- охолоджені крабові палички 5-7 шт.
- охолоджені смужки бекону (копчений або малосольний) 90 г
- велика цибулина 0,5-1 шт.
- гострий маринований перець за бажанням
- кисло-солодкі яблука 2-3 шт.
- варені яйця 2-3 шт.
- кислий чи маринований огірок 1 шт.
- майонез до смаку
- сметана за смаком
- солоний крекер жменя
- кріп та петрушка
- сіль за смаком
Пасхальний салат з крабовими паличками: рецепт з фото покроково
Тонкі смужки охолодженого бекону наріжте дрібними шматочками і відправте на сковороду. З бекону почне витоплюватися жир, шматочки набудуть хрумкої структури.
Цибулину наріжте і додайте до хрумкого бекону, злегка нехай підрум’яниться.
Подрібніть охолоджені крабові палички дрібно та відправте в миску. Гострий стручок маринованого перцю та огірок використовуйте для салату за бажанням.
Пересипте зі сковороду бекон із цибулею, жир не додавайте, просто злийте в окрему ємність.
Кілька кисло-солодких яблук очистіть від шкірки. М’якуш поріжте кубиками, зверху присмачити лимонним соком, щоб вони не темніли в готовій страві.
Додайте яблука в миску із салатом.
Одне варене яйце натріть і відправте в салат, використовуйте майонез за смаком.
Перемішаний салат з крабовими паличками викладайте в кільце сервіровки, добре ущільнюйте.
Натерті дрібно білки яйця додайте в кільце гіркою, формуючи верхівку паски.
Знімайте з салату кільце, змастіть з боків сметаною чи майонезом. Солоний крекер подрібніть у крихту, і обсипте боки салату.
Варені жовтки і майонез (1-2 ч. л.) змішайте і сформуйте маленькі яєчка для прикраси готового салату у вигляді пасок. Сметаною або майонезом покрийте салат, наближаючи вигляд схожий на глазур паски. Прикрашайте салат яєчками.
Яскравими шматочками перцю, моркви чи інших овочів прикрашайте ваш пасхальний салат. Знизу на тарілці можна розкласти свіжу зелень навколо салату. Тепер пасхальний салат на Великдень готовий до подачі на стіл.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!