Салат «Закусочний» із фореллю та свіжим огірком
У моїй родині дуже люблять салати із солоною чи копченою червоною рибою. Сьогодні захотілося порадувати своїх близьких ось таким закусочним салатом. Готую його в основному на святковий стіл, але що варто нам зробити його у будній день, якщо всі потрібні продукти є в холодильнику.
Він однозначно сподобається чоловікам, під міцні напої — ідеальна закуска. Будьте впевнені, що такий салат надовго не стоїть на столі!
Продукти:
- Сир плавлений «Дружба» — 1 шт.
- Огірки свіжі – 1 шт.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Форель слабосолона – 100 г
- Майонез – 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
Салат з фореллю та свіжим огірком, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Яйце відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і дрібно порубати.
Плавлений сир попередньо добре охолодити і натерти на дрібній тертці.
Огірок вимити, обсушити, очистити від шкірки, розрізати вздовж на тонкі пластини, а потім скласти в стопку і нарізати поперек соломкою.
Рибу нарізати дрібними кубиками.
З’єднати рибу, яйце, сирок та огірок, посолити за смаком та заправити майонезом.
Салат перемішати.
При подачі салат можна посипати зеленою цибулею або подрібненим кропом.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!