Швидка піца на майонезі за 10 хвилин — раз, два і готово
Коли абсолютно не хочеться стояти біля плити, господині намагаються мінімізувати процес приготування сніданків, обідів та вечерь. Пропонуємо рецепт швидкої піци на сковороді за 10 хвилин на майонезі.
Він сподобається всім любителям піци, не потрібно навіть включати духовку — страва готується на сковороді на повільному вогні. Секрет приготування в незвичайному тісті, а склад начинки ви можете варіювати на свій смак.
Вам знадобиться для піци:
- сир твердий – 120 г;
- сарделька – 1 штука;
- помідор – 1 штука;
- цибуля – 10 г;
- кетчуп — 2 чайні ложки;
- сметана – 1 столова ложка;
- майонез – 3 столові ложки;
- кефір — 2 столові ложки;
- борошно — 120 г;
- яйця – 2 штуки;
- зелень – небагато.
Приготування швидкої піци на майонезі на сковороді
Змішати яйця, сметану, майонез та кефір.
Всипати борошно і перемішати вінчиком. Залишити на 5 хвилин.
Готове тісто має бути густиною, як на оладки.
Змастити сковороду олією. Вилити тісто та розподілити по поверхні силіконовою лопаткою.
Викласти кетчуп та розподілити по поверхні тіста.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями і викласти на піцу.
Сардельку очистити та нарізати кубиками, розмістити поверх цибулі.
Помідор нарізати кружальцями, завтовшки 0,5 — 0,7 см і розмістити на піці.
Засипати все тертим сиром та накрити кришкою.
Випікати на конфорці із розсікачем до розплавлення сиру.
Готову піцу обережно перекласти на блюдо для подачі. Для цього можна перевернути піцу спочатку на проміжну тарілку, а потім на посуд сервіровки.
Посипати зеленню і нарізати на порції. Піца виходить дуже ніжною з м’яким тістом та соковитою начинкою. Смак наближений до смаку класичного аналога, відрізняється лише структура тіста.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!