Меню

Пiца 15.01.2024

Швидка піца на майонезі за 10 хвилин — раз, два і готово

Коли абсолютно не хочеться стояти біля плити, господині намагаються мінімізувати процес приготування сніданків, обідів та вечерь. Пропонуємо рецепт швидкої піци на сковороді за 10 хвилин на майонезі.

Він сподобається всім любителям піци, не потрібно навіть включати духовку — страва готується на сковороді на повільному вогні. Секрет приготування в незвичайному тісті, а склад начинки ви можете варіювати на свій смак.

Для того, щоб знизу піца не підгоріла, а зверху розплавився сир, рекомендую використовувати товстостінну сковороду (в ідеалі – керамічну) діаметром 22-25 см або зменшити кількість тіста.

 

Вам знадобиться для піци:

  • сир твердий – 120 г;
  • сарделька – 1 штука;
  • помідор – 1 штука;
  • цибуля – 10 г;
  • кетчуп — 2 чайні ложки;
  • сметана – 1 столова ложка;
  • майонез – 3 столові ложки;
  • кефір — 2 столові ложки;
  • борошно — 120 г;
  • яйця – 2 штуки;
  • зелень – небагато.

продукти

Приготування швидкої піци на майонезі на сковороді

Змішати яйця, сметану, майонез та кефір.

Всипати борошно і перемішати вінчиком. Залишити на 5 хвилин.

тісто

Готове тісто має бути густиною, як на оладки.

тісто 2

Змастити сковороду олією. Вилити тісто та розподілити по поверхні силіконовою лопаткою.

піца на сковороді

Викласти кетчуп та розподілити по поверхні тіста.

кетчуп

Цибулю нарізати тонкими півкільцями і викласти на піцу.

піца на сковороді

Сардельку очистити та нарізати кубиками, розмістити поверх цибулі.

піца на сковороді

Помідор нарізати кружальцями, завтовшки 0,5 — 0,7 см і розмістити на піці.

піца на сковороді

Засипати все тертим сиром та накрити кришкою.

сир на піці

Випікати на конфорці із розсікачем до розплавлення сиру.

піца на сковороді

Готову піцу обережно перекласти на блюдо для подачі. Для цього можна перевернути піцу спочатку на проміжну тарілку, а потім на посуд сервіровки.

піца на сковороді

Посипати зеленню і нарізати на порції. Піца виходить дуже ніжною з м’яким тістом та соковитою начинкою. Смак наближений до смаку класичного аналога, відрізняється лише структура тіста.

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons