Запечені курячі крильця у медово-гірчичному маринаді
Ну, дуже смачні класичні курячі крильця в медово-гірчичному соусі. Рецепт, де в якості маринаду використовуємо мед, гірчицю та соєвий соус.
- Кількість порцій – 5
- Час приготування 30 хвилин +12 годин маринувати
Складові:
- Крильця (цілі або тільки плечові частини) – 2 кг
- Мед — 2 ст. л.
- Гірчиця російська – 60 г
- Гірчиця діжонська – 2 ст. л.
- Соєвий соус – 100 мл
- Куркума, паприка, прованські трави – 1 ст. л.
- Часник за бажанням
Як приготувати курячі крильця в медово-гірчичному маринаді з соєвим соусом
З’єднаємо всі інгредієнти для соусу і нагріємо до 70 г. Залишимо остигати. Навіщо нагрівати соус? щоб він розкрив свій смак.
Крильця підготуємо і заллємо маринадом. Залишимо маринуватися на 3 години мінімум, краще витримати час о 12 годині. Маринуємо в холоді.
Деко застилаємо пергаментом і викладаємо крильця.
Готуємо їх 30 хвилин верхній полиці режим верх+низ, конвекція за 10 хвилин до закінчення. якщо газова духовка готуватиме 30 хвилин і після перевіряти готовність.
Час готування може змінюватись в залежності від вашої духовки.
Готово.
Кристіна
Переглядала рецепти на сайті та думала, чим здивувати чоловіка на вечерю. Приготувала за цим рецептом курячі крильця в медово-гірчичному маринаді. Вийшло непервешенно. Чоловік залишився у захваті. Буду і надалі готувати крильця за цим рецептом.