Бризолі з картопляним пюре та ковбасою
Якщо ви неодмінно хочете здивувати своїх близьких чимось оригінальним, мій рецепт точно для вас. Особливо сподобається цей рецепт для маленьких «нехочух», нагодувати яких велика проблема. Нехай майбутні і нинішні мами візьмуть цей рецепт на озброєння, адже він перевірений найвибагливішими маленькими їдками. І… схвалений.
На перший погляд – нічого особливого. Але це лише на перший погляд…
Інгрідієнти:
- Вафельні коржі «Бризолі» — 20 шт.
- Ковбаса варена – 100 г
- Картопля – 300 г
- Молоко – 70–80 мл
- Масло вершкове – 20 г
- Сир твердий – 200 г
- Яйця курячі – 1 шт.
- Сіль за смаком
Бризолі з картопляним пюре та ковбасою рецепт з фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Картоплю вимити, очистити від шкірки, обполоснути, великі бульби розрізати навпіл, покласти в киплячу підсолену воду, накрити кришкою і варити до м’якості.
Воду злити, гарячу картоплю розім’яти дерев’яним маточкою, додати олію, гаряче кип’ячене молоко і, безперервно помішуючи, підігріти.
Сир натерти на великій тертці.
Ковбасу також натерти на великій тертці.
Тепле картопляне пюре розкласти рівним шаром на половині вафельних коржиків.
Другим шаром викласти ковбасу.
Накрити ковбасу сиром.
Накрити сир коржиками, що залишилися, і добре притиснути. Вироби перекласти на деко, змащене маслом та вистелене пергаментним папером.
Яйця розбити в миску і лише трохи збити з сіллю, але не дуже старанно, щоб тільки перемішати білок і жовток. Змастити бризолі яєчною масою.
Деко помістити в духовку, розігріту до температури 180 ° С, на 15 хвилин.
Подати бризолі з картоплею та ваеною ковбасою у гарячому вигляді.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!