Пиріг на кефірі з медом — дуже простий та смачний рецепт
Вибір солодкої випічки в магазинах великий, але найчастіше за гарною упаковкою та формою ховається аж ніяк не натуральні «продукти»: ароматизатори та консерванти. Тому багато хатніх господинь вже перейшли на домашню випічку: смачно, корисно і сім’я задоволена.
Якщо ви не знаєте, що подати до чаю, скористайтеся рецептом мого пирога. Такий пиріг з рум’яною скоринкою прикрасить будь-яке чаювання. Обіцяю, ви не пошкодуєте!
Інгрідієнти:
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Кефір – 1 склянка
- Цукор-пісок – 0,5 склянки
- Яйця курячі – 1 шт.
- Мед натуральний – 1 ст. ложка
- Сода харчова – 1 ч. ложка
- Маргарин – за потребою
- Пудра цукрова – за потребою
Самий простий та смачний пиріг на кефірі з медом
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
У кефір всипати цукор.
Суміш збити за допомогою міксера до розчинення цукру.
У масу додати мед, яйце і соду.
Все знову добре збити.
Додати просіяне борошно.
Інгредієнти спочатку перемішати лопаткою (щоб борошно не розліталося при збиванні), а потім збити міксером.
Тісто, що вийшло, перелити в роз’ємну форму, змащену маргарином.
Поставити форму на лист і помістити в духовку, розігріту до температури 180 ºС, на 35-40 хвилин, тобто до золотистого підрум’янювання.
Пиріг злегка остудити у формі, а потім перекласти на блюдо сервіровки і остудити.
Під час подачі медовий пиріг на кефірі можна посипати цукровою пудрою.
Вибір солодкої випічки в магазинах великий, але найчастіше за гарною упаковкою та формою ховається аж ніяк не натуральні «продукти»: ароматизатори та консерванти. Тому багато хатніх господинь вже перейшли на домашню випічку: смачно, корисно і сім’я задоволена. Якщо ви не знаєте, що подати до чаю, скористайтеся рецептом мого пирога.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!