Меню

Закуски 6.10.2024

Ікра з моркви — смачно, ситно та дешево

Таку морквяну ікру частенько готували ще за радянських часів. І завжди вона мала успіх, як пікантна закуска під міцні алкогольні напої. Її можна подати і, як добавку, до вареної картопля або просто намазати на скибочку батона. Смачно, ситно та дешево! До того ж, ще й вітамінно.

 

Продукти:

  • Морква – 200 г
  • Цибуля ріпчаста – 60 г
  • Часник – 5 г
  • Олія — ​​20 г
  • Соус томатний – 60 г
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – до смаку

Ікра з моркви — смачний рецепт закуски під чарочку і не тільки

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

Цибулину очистити і дрібно нарізати.

Моркву вимити, очистити, обполоснути та натерти на великій тертці.

Викласти цибулю на сковороду з розігрітою олією та обсмажити до напівготовності.

До цибулі додати моркву.

Смажити овочі до м’якості.

До сковороди додати томатний соус і згасити протягом 5 хвилин.

Зубчики часнику очистити від сухої оболонки, вимити, дати стекти воді, нарізати пластинками і розтерти у ступці із сіллю.

 

Сковороду зняти з плити, додати часник, перець та сіль.

Все ретельно перемішати.

Викласти ікру на блюдо сервіровки і прикрасити зеленню.

Ікра з моркви - смачний рецепт закуски

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons