Салат з моркви з сиром та горіхами
Про корисність моркви можна говорити безкінечно, але краще готувати з неї численні страви. Особливо корисна морква у сирому вигляді, але каротин, що у ній, засвоюється лише за наявності жирів. Саме тому заправляють морквяні салати олією, сметаною або майонезом.
Пропонований салат – найкращий варіант закуски, що підійде і для святкового столу. Часник та горіхи надають салату пікантний та гострий смак. Саме тому страва сподобається, як закуска під горілку. Неодмінно спробуйте та поділіться враженнями!
Складові:
- Морква свіжа — 2 шт.
- Горіхи грецькі подрібнені – 1 ст. ложка
- Сир твердий – 50 г
- Часник – 2 зубчики
- Майонез – за потребою
- Сіль – до смаку
Смачний салат з моркви з сиром та горіхами, покроковий рецепт з фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Зубчики часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки і порубати або пропустити через прес.
Сир натерти на великій тертці.
Ядра горіхів подрібнити.
Моркву вимити, очистити, обполоснути і натерти на великій тертці.
З’єднати моркву, часник, сир та горіхи, посолити за смаком і заправити майонезом.
Салат перемішати.
Викласти салат на блюдо сервіровки і прикрасити гілочкою зелені.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!