Меню

Гарячі страви 13.01.2024

Котлети «Делікатесні» з курячого філе та печінки, дуже ніжні та смачні

Вирішила поділитися з усіма рецептом приготування справді делікатесних котлет із курячого філе та печінки. Страва ця, звичайно, не бюджетна, але витрачені кошти цілком окупляться подякою ваших їдців.

Подати такі котлети можна практично з будь-яким улюбленим гарніром, а також із кетчупом або іншим соусом. Спробуйте та ділитесь враженнями!

 

Продукти:

  • Печінка куряча – 200 г
  • Філе куряче — 300 г
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сухарі панірувальні – 50 г
  • Крупа манна – 50 г
  • Олія — 40 мл
  • Сіль за смаком

Смачні котлети з курячого філе та печінки, рецепт з фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти для смачних котлет.

продукти

Цибулини та зубчики часнику очистити та вимити. Цибулини розрізати на кілька частин.

цибуля

Куряче філе обмити, обсушити та нарізати невеликими шматками.

філе

Печінку очистити від плівок, добре промити та обсушити.

печінка

Філе, печінку, цибулю та часник пропустити через дрібні грати м’ясорубки.

фарш

Фарш посолити та додати панірувальні сухарі.

для котлети

Масу добре вимішати.

З маси, що вийшла, сформувати котлети і обваляти в манній крупі.

котлети

На сковороді розігріти олію, викласти в неї котлети та обсмажити їх з двох сторін до підрум’янювання.

смажити котлети

Подати котлети із улюбленим гарніром.

Смачні котлети з курячого філе та печінки, рецепт з фото

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons