Котлети «Делікатесні» з курячого філе та печінки, дуже ніжні та смачні
Вирішила поділитися з усіма рецептом приготування справді делікатесних котлет із курячого філе та печінки. Страва ця, звичайно, не бюджетна, але витрачені кошти цілком окупляться подякою ваших їдців.
Продукти:
- Печінка куряча – 200 г
- Філе куряче — 300 г
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Сухарі панірувальні – 50 г
- Крупа манна – 50 г
- Олія — 40 мл
- Сіль за смаком
Смачні котлети з курячого філе та печінки, рецепт з фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти для смачних котлет.
Цибулини та зубчики часнику очистити та вимити. Цибулини розрізати на кілька частин.
Куряче філе обмити, обсушити та нарізати невеликими шматками.
Печінку очистити від плівок, добре промити та обсушити.
Філе, печінку, цибулю та часник пропустити через дрібні грати м’ясорубки.
Фарш посолити та додати панірувальні сухарі.
Масу добре вимішати.
З маси, що вийшла, сформувати котлети і обваляти в манній крупі.
На сковороді розігріти олію, викласти в неї котлети та обсмажити їх з двох сторін до підрум’янювання.
Подати котлети із улюбленим гарніром.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!