Рубані котлети з курки на кефірі — шалено ніжні та соковиті
Рубані котлети з курки на кефірі сподобаються не тільки тим, хто любить багато і ситно поїсти, але й тим, хто дотримується дієти. Страва ідеально підійде для смачного обіду або швидкої вечері, оскільки готується вона лише за 20-25 хвилин. Але в той же час котлети виходять дуже апетитними, соковитими та ніжними.
Інгредієнти:
- куряча грудка – 300 г;
- кефір – 100 мл;
- сир – 100 г;
- крохмаль — 3-4 ст.л.;
- цибуля – 2 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- петрушка до смаку;
- сіль, перець за смаком;
- олія для обсмажування страви.
Рецепт приготування рубаних котлет із курки з сиром та кефіром
Курячі грудки розморожуємо і нарізаємо дуже дрібними кубиками.
Поміщаємо нарізане м’ясо в миску і додаємо до нього подрібнену цибулю.
Сир натираємо на великій тертці і також відправляємо до решти інгредієнтів.
Петрушку дрібно рубаємо ножем.
Додаємо в масу крохмаль. Потім солимо і перчимо фарш.
Наприкінці вливаємо до всіх інгредієнтів кефір і ретельно все це перемішуємо.
Маса виходить досить рідкою. Тому за допомогою столової ложки викладаємо котлетки на розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо котлети із двох сторін на середньому вогні до утворення золотистої скоринки.
Апетитні та смачні рубані котлети з курки на кефірі готові! Успіхів вам на кухні та приємного апетиту!
А наступного разу приготуємо котлети з курки з вівсянкою в духовці, це теж відмінний дієтичний рецепт.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!