Дуже смачний салат з крабових паличок та з грибами шарами
Рецепт приготування простого та смачного салату з крабовими паличками. Я пропоную зробити його святковим, оформивши у формувальному кільці, але можна просто акуратно укладати всі інгредієнти шар за шаром на плоску тарілку. Смак від цього не зміниться.
Приготувати такий салат по плечу будь-якій господині, а прикрасити його можна на власний розсуд. Готуйте та ділитесь враженнями!
Інгрідієнти:
- Печериці – 200 г
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Палички крабові – 240 г
- Майонез – за потребою
- Яйця курячі – 3 шт.
- Олія — за потребою
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль за смаком
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Печериці почистити, протерти вологою серветкою та дрібно нарізати.
Цибулини очистити та подрібнити.
Викласти печериці на сковороду з розігрітою олією та обсмажити до легкого підрум’янювання.
Суміш обсмажувати при помішуванні до м’якості цибулі, поперчити, посолити, перемішати, потім остудити.
Крабові палички звільнити від індивідуальних поліетиленових упаковок та розрізати кожну поперек на 3 частини, після чого викласти у чашу блендера.
Палички подрібнити при пульсуючому режимі.
Викласти палички в миску та додати майонез.
Викладати салат шарами у формувальне кільце. 1-й шар – половина крабової суміші. Масу розрівняти та злегка ущільнити.
Поверх крабової маси викласти грибну суміш з цибулею, розрівняти і ущільнити.
Покрити гриби крабовою масою, що залишилася, рівномірно розподілити і притиснути ложкою або ущільнити за допомогою склянки.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і натерти на дрібній тертці.
Поверх крабової суміші викласти терті яйця.
Акуратно зняти формувальне кільце, повертаючи його за годинниковою стрілкою та одночасно піднімаючи вгору. Зверху на салат нанести сітку з майонезу.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!