Кокосове печиво лише з трьох інгрідієнтів
Кокосове печиво дуже легке у приготуванні та складається всього з трьох інгредієнтів. З приготуванням цього печива впорається навіть дитина. Кокосове печиво виходить із золотистою скоринкою та ніжною кокосовою м’якоттю всередині.
Вам знадобиться:
- Яйця категорії С1 – 2 шт.;
- Кокосова стружка – 170 г;
- Цукор – 100 г.
Як приготувати кокосове печиво з кокосової стружки, рецепт з покроковими фото
Яйця розбийте в глибоку миску, додайте цукор, за бажанням можна додати щіпку солі. Яйця збийте за допомогою вінчика 1-2 хвилини.
До збитих яєць додайте кокосову стружку, додайте її поступово. Спочатку перемішуйте тісто віночком, потім руками.
Після додавання всієї кокосової стружки добре перемішайте кокосове тісто руками. У результаті має вийти тісто, яке добре ліпитись, але не розсипається.
Руками сформуйте з тіста кульки завбільшки з волоський горіх. Розкладіть їх на лист, застелений пекарським папером або силіконовим килимком печиво на деякій відстані один від одного.
Випікайте кокосове печиво в заздалегідь розігрітій до 180°С духовці, режим «верх-низ», близько 20-25 хвилин до золотистого кольору.
Печиво трохи остудіть і подавайте до столу. Воно смачне у теплому та холодному вигляді. Зберігати кокосове печиво найкраще у герметичній тарі.
Юлія
Дуже класний рецепт «на скору руку». Обожнюю кокос та все, що з ним пов’язано. Це печіво приготувала із залишків стружки, тому додатково не потрібно було йти до магазину. Десерт вийшов смачним, також оцінили діти, просять ще. Авторам рецепту велике дякую. Та прошу додати на сайт побильше страв з кокосом 🙂