Салат з моркви з часником та волоськими горіхами
Хочу поділитися з усіма широко відомим ще минулого століття салатом з моркви, часнику та горіхів. Це досить гостра страва і є чудовою закускою під міцні напої.
Незважаючи на простоту і швидкість приготування, цей салат, як і раніше, користується популярністю і навіть іноді стає «цвяхом» дружньої вечірки.
Продукти:
- Морква свіжа – 300 г
- Часник – 0,5 головки
- Ядра волоських горіхів – 0,5 склянки
- Олія або майонез – за потребою
- Сіль за смаком
Рецепт салату з свіжої моркви з часником та волоськими горіхами
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Моркву вимити, очистити, обполоснути та натерти на великій тертці.
Зубчик часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки і порубати.
Ядра волоських горіхів викласти на дошку, накрити харчовою плівкою та подрібнити за допомогою качалки.
З’єднати моркву, часник та горіхи, посолити за смаком і заправити майонезом.
Подати салат як закуску.
Олена
Спеціально зробила салатик як за рецептом, аби поставити чоловіку під закуску на день народження.
Дійсно, він виходить досить гострим, але на те він і розрахований. Якщо не хочете, щоби аж пекло у роті, просто дайте трішки менше часничку.