Меню

Салати 28.04.2023

Салат з моркви з часником та волоськими горіхами

Хочу поділитися з усіма широко відомим ще минулого століття салатом з моркви, часнику та горіхів. Це досить гостра страва і є чудовою закускою під міцні напої.

Незважаючи на простоту і швидкість приготування, цей салат, як і раніше, користується популярністю і навіть іноді стає «цвяхом» дружньої вечірки.

 

Продукти:

  • Морква свіжа – 300 г
  • Часник – 0,5 головки
  • Ядра волоських горіхів – 0,5 склянки
  • Олія або майонез – за потребою
  • Сіль за смаком

Рецепт салату з свіжої моркви з часником та волоськими горіхами

Підготувати усі необхідні інгредієнти.
овочі та горіхи

Моркву вимити, очистити, обполоснути та натерти на великій тертці.
натерти мореву

Зубчик часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки і порубати.
часник

Ядра волоських горіхів викласти на дошку, накрити харчовою плівкою та подрібнити за допомогою качалки.
горіхи

З’єднати моркву, часник та горіхи, посолити за смаком і заправити майонезом.
салат

Салат з моркви перемішати.
Салат з моркви з часником та волоськими горіхами

Подати салат як закуску.

Салат з моркви з часником та волоськими горіхами
Коментарі до статті: 1
  1. Олена

    Спеціально зробила салатик як за рецептом, аби поставити чоловіку під закуску на день народження.
    Дійсно, він виходить досить гострим, але на те він і розрахований. Якщо не хочете, щоби аж пекло у роті, просто дайте трішки менше часничку.

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons