Меню

Гарячі страви 30.10.2023

Лечо зі сметаною та вареною ковбасою — дуже смачно

Лечо зі сметаною та ковбасою – універсальна страва. Його можна подати з відвареним рисом, картоплею у будь-якому вигляді і навіть просто макати у нього шматочки батона. Це дійсно дуже смачно!

Лечо буде ще смачнішим, якщо замість солі додати трохи універсальної овочевої приправи із сіллю. А ще смак страви залежить від якості ковбаси. Я використала варену ковбасу «Прима», але не менш смачно буде і з «Лікарською» чи «Молочною». Сподіваюся, що рецепт цієї страви з’явиться у вашій домашній кулінарній книзі!

 

Лечо зі сметаною та ковбасою

  • Помідори – 500 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Перець солодкий червоний – 1 шт.
  • Сметана – 250 г
  • Борошно пшеничне – 1 ст. ложка
  • Ковбаса варена – 250 г
  • Олія — 3-4 ст. ложки
  • Кмин мелений — за смаком
  • Сіль за смаком

Лечо з вареною ковбасою та сметаною, рецепт з фото по крокам

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

лечо

Помідори вимити, обсушити та нарізати дрібними кубиками.

помыдори

У плоду солодкого перцю вирізати плодоніжку, розрізати його на 4 частини, видалити внутрішню м’якоть із насінням, а четвертинки нарізати поперек тонкою локшиною.

перець

Цибулину очистити та подрібнити.

цибуля

Борошно просіяти, насипати на сковороду тонким шаром і, помішуючи, підсмажити до жовтуватого відтінку, а потім охолодити.

борошно

Борошно додати в сметану.

ьорошно з сметаною

Суміш розмішати до утворення однорідної маси. Щоб сметана в процесі теплової обробки не згорнулася, можна додати до суміші пару чайних ложок молока та добре перемішати.

соус

На сковороді розігріти олію, викласти в нього цибулю і обсмажити її при помішуванні до напівм’якості.

лечо з ковбасою

До цибулі додати солодкий перець та помідори.

лечо з ковбасою

Усі разом протушити протягом 5 хвилин.

сметана

У сковороду викласти сметану із борошном.

Овочі перемішати і згасити до м’якості овочів, після чого посипати меленим кмином і посолити за смаком.

Лечо тушити ще пару хвилин.

ковбаса

Ковбасу нарізати кружальцями, а потім кожний кружок розрізати на 4 сектори.

На окремій сковороді обсмажити ковбасу до підрум’янювання.

Викласти ковбасу у лечо.

Вмішати ковбасу в овочеву масу та довести до кипіння.

лечо з ковбасою

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons