Млинці з сосисками, кетчупом та сиром
Млинці і без різних добавок смачні самі по собі, але за допомогою оригінальних начинок вони набувають особливого смаку. До того ж у новому варіанті стають ситнішими та калорійнішими. Я пропоную приготувати млинці з начинкою із сосисок, сиру та кетчупу.
Безсумнівно, що вища якість використовуваних інгредієнтів, тим виходить смачніше. Приготувати таку страву можна і з використанням лаваша, але з млинцями виходить ніжніше. Але це вже справа смаку.
Тісто:
- Борошно пшеничне – 100 г
- Яйця курячі 1 шт.
- Молоко – 1 склянка
- Олія — 1 ст. ложка
- Цукор-пісок – за смаком
- Сіль за смаком
Начинка:
- Сосиски — 4-6 шт.
- Сир твердий – 150 г
- Соус «кетчуп» – за потребою
Додатково:
Олія (для обсмажування млинців) – за потребою
Млинці з сосисками та сиром, рецепт з фото покроково
Підготувати всі інгредієнти для приготування тіста.
У миску вбити яйце, влити половину молока, додати цукор та сіль.
Суміш збити віночком до появи легкої пінки.
У масу, що вийшла, всипати просіяне борошно.
Вимішати тісто до одержання густої однорідної маси.
Розвести тісто молоко, що залишилося, знову добре вимішати і влити 1 ст. ложку олії.
Тісто злегка збити до рівномірного розподілу олії та залишити на 20 хвилин для набухання клейковини.
Сковороду змастити маслом (лише один раз, перед першим млинцем), а потім на середину сковороди ополоником налити порцію тіста і покрутити сковороду так, щоб воно рівномірно розподілилося по дну. Обсмажити млинці до підрум’янювання із двох сторін на середньому вогні.
Складати готові млинці один на один, щоб не підсихали і прикрити серветкою.
Підготувати усі необхідні інгредієнти для начинки.
З сосисок зняти оболонки, опустити в киплячу, злегка підсолену воду, і відварити протягом 10 хвилин.
Сир натерти на великій тертці.
Кожен млинець змастити кетчупом.
Поверх кетчупу посипати тертим сиром.
Зверху покласти по сосиску.
Згорнути млинець із сосискою в конвертик.
Вироби відразу посмажити в олії з усіх боків до підрум’янювання.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!