Ніжна капуста «Пелюстка» рецепт з фото на зиму і не тільки
Дорогі господині, які стежать за своєю фігурою, ця закусочка для вас. Але, напевно, це всі жінки на світі, адже немає такої жінки, яка б не переживала, що можна з’їсти і потім не переживати за свою фігуру. Сьогодні хочу запропонувати для вас дуже ніжну та смачну закуску – пелюстка. Робиться вона з капусти, як відомо, це найвідоміший дієтичний продукт. У капусті багато міститься вітаміну С і вітаміни групи В, Р, U і К,. Капуста дуже корисна для травлення, вона покращує її роботу.
Капуста «Пелюстка» рецепт з фото на зиму
Така капуста Пелюстка підійде навіть тим людям, які не можуть їсти квашену. Вона трохи нагадує квашену капусту, але набагато ніжніша. І не викликає відчуття тяжкості, а дуже смачна та апетитна. З такою капустою, ваша фігурка буде просто супер, а гості приємно вражені ніжністю та смаком капусти пелюстки. Коли я вперше її спробувала, то не могла повірити, що з капусти може вийти така смакота, тому що я не дуже люблю капусту. А ця страва просто вразила мене.
Що потрібно:
- — капуста білокачанна — 2 середні шт.
- — цукор – 150 гр
- — оцет – 150 мл
- — морква – 1 велика та соковита;
- — часник – 1 головка;
- — сіль – 2 ст. л.
- — вода – 1 л.
Капуста Пелюстка рецепт з фото без буряків
Беремо дві капусти середнього розміру, чистимо і режим на чотири частини. Розрізаємо так щоб качан був на всіх частинах, він буде тримати пелюстки разом. Заливаємо водою, трохи солимо і варимо до готовності, варити приблизно 30 хв.
Готовність капусти можна перевірити вилкою.
Починаємо варити розсіл, для цього нам потрібно взяти один літр води, додаємо туди цукор та сіль. Закипить можна вимикати.
Після того як вода холоне, додаємо 150 мл оцту.
Натираємо моркву на крупну тертку, а часник пропускаєм через прес.
Беремо каструлю, в якій наша капуста маринуватиметься, на дно кладемо трохи моркви та часнику.
Тепер кладемо капусту шарами з морквою і часником.
Заливаємо все розсолом, так щоб капуста вкрилася повністю, якщо не вистачає, потрібно доварити ще розсолу.
Ставимо в холодильник на добу і можна їсти. Ось така корисна і смачна закуска, як капуста пелюстка на зиму, у нас вийшла. Смачного.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!